Antons egen side.

Anton er født d. 2. august 2016 Vi hentede ham i Nakskov d. 1. oktober. Vi er meget glade for Anton. Men hold op, hvor er det hårdt at få en hvalp i huset. Anton er vist også lidt "friskere" end Jason nogen sinde var. Eller også er det bare fordi, at vi er blevet 13 år ældre og ikke har så mange kræfter mere. Men Anton er en dejlig DSG ér ligesom Jason også var. Helt bestemt. Og da hold op, som de efterhånden ligner hinanden på udseendet. 

16.12.16 Lige i disse dage går vi og bekymrer os. I stedet for at tage på, har Anton i løbet af denne uge tabt sig 400gr. 😮 Vi har dyrlæge inde over. Anton får en ormepille i dag og skal derefter undersøges for hjerte/lungeorm.  

20.12.16 Anton har fået konstateret hjerte/lungeorm og er nu i behandling. Vi håber, at de kedelige orm ikke har skadet ham alt for meget.😥

02.02.17 Anton blev hurtigt friskere igen og begyndte at spise og tage på. Så nu på sin ½ års fødselsdag vejer han 7 kg. Ved kontrol pølle prøverne for 8 dage siden fandt dyrlægen kun en hjerte/lungeorms larve. Anton har så fået en behandling mere (dråber i nakken) og efter 30 dage skal han kontrolleres igen.