Februar 2020

01.02.20 Hyggelig dag med Kirsten, Mie og Henning ponyer og hunde. Først kørte Kirsten og jeg og Anton en tur i skoven med Fidibus. Og så gik Preben med Spotify og Henning med Yellow og Mie kørte med Player. Vi mødte hinanden, da Kirsten og jeg  var på vej hjem og de andre på vej i skoven. Det tog ponyerne pænt. Spotify tog det også pænt at gå sammen med de fremmede ponyer. Derefter ordnede Kirsten og jeg stalden og jeg gik tur med hundene. Og derefter spiste vi frokost sammen. Hyggeligt.

02.02.20 Spotify´s første tur på asfaltvejen og i trafik. Han gik så fint. Vi gik i en time i det flotte vejr og var over dæksler m.m.

08.02.20 Spotify var også rigtig dygtig i dag. Se siden: http://www.123hjemmeside.dk/stutterienghaven/2232953 

13.02.20 Sundance er mere halt og hans hoste er forværret. Vi skal have fat i dyrlægen igen. Sundance havde svært ved at klare den lille gåtur ned til bænken. Det lakker nok mod enden.

17.02.20 Så kunne Sundance ikke mere. Efter at han har været os den skønneste, arbejdsomme kørepony for os i 15 år, måtte vi i dag sige farvel til ham. Hans astma/allergi hoste tog voldsomt til her i weekenden, så dyrlægen kom og aflivede ham i dag. Oliver, hans trofaste kammerat igennem alle årene, valgte vi skulle følge med ham. Oliver ville have været ked af, at skulle stå alene tilbage på sygefolden. Oliver havde en skulderskade og PPID. Vi vil savne dem begge, meget.