August 2019

24.08.19 Jeg har gravet min sulky frem og støvet den af. Sundance og Oliver, de to gamle herrer, går lidt dårligt i traven for tiden. Så vi tager nogle skridtture med dem for sulky. Dyrlæge og kiropraktor er bestilt til Oliver. Måske dyrlægen også skal se på Sundance.

Karina har købt sig en dejlig fjordhest. Den er så skikkelig at Mikka selv kan riden den. Rigtig godt. Karina har så ikke tiden til at holde Fidibus i gang. Kirsten er begyndt at køre Fidibus tre gange om ugen. Og de deltager i undervisning og de skal med til Klubmesterskab. ... Måske som den eneste pony herfra, når nu Sundance og Oliver døjer lidt med bentøjet. Oliver har heller ikke sin vanlige energi. ... Jo, de er på B-vitamin kur. ... Og Loppefrøskaller og Sundance får sit luftvejs medicin. Såeee.

26.08.19 Svalerne flyver tæt omkring os og samles på lade taget. Mon de er ved at sige farvel og tak for i år? Her et lille antal af dem.

Preben fik i morges tilsået den kommende græsmark/kørebane. Og den blev fint tromlet. Nu har Preben også bearbejdet den mark med fræsning og harving osv. siden det tidlige forår. Så vi håber på et rigtig godt resultat.

26.08.19 Så fik vi dyrlæge besøg til Oliver og Sundance. Sundance har seneskedebetændelse i venstre kode. Han skal have lagt sine sko, så han kommer mere "op og stå". Oliver har en skade i venstre skulder. Begge blev beordret 6 ugers pause og antiflammatorisk medicin i 7 dage.