Marts 2020

08.03.20 Spotify og Fidibus er blevet klippet. Spotify lidt og Fidibus mere. Her ses Fidibus på vej til dressurtræning i Helsingør med Kirsten og Preben.

12.03.20 Mens vi venter på smeden, så havde den landskendte berider og kusk, Ole Olfert, tid til at kigge forbi og hjælpe med tilridningen af Spotify. Ole Olfert var som altid hurtig og ferm og fik klaret opgaven til ug.

19.03.20 Spotify og Fidibus har nu været sat sammen i to-spand 4 gange og vi er glade. Det er gået fint. De tre gange har vi kørt hen til naboen og vendt på den grønne plads. Næste step er en lille runde i skoven. Kirsten hjælper os. Kirsten har grime og snor i Spotify og jeg har grime og snor i Fidibus.

20.03.20 Naboen fik en leverance af gødning i Big Bags i går aftes. Vi var spændt på hvad ponyerne ville sige til det. Spotify var ligeglad. Til gengæld var han fuld af pep på halvdelen af turen skoven rundt bagefter. Det var nok det kolde friske forårsvejr. Men han var ikke uartig eller svær at holde. Bare glad.

23.03.20 Anton sidder nu pænt ved siden af Spotify, mens jeg strigler ham... Ligesom han gjorde med Sundance. 

Spotify får vist den nye kørebane, som vi snart skal have i brug.

27.03.20 Nu må jeg til at lære Spotify bedre at kende. Jeg hygger mig meget med ham i stalden, men må også til at gå med ham.