Tur i skoven

Velkommen til Strøgårdens Rideskole

St

Strøgården skal hermed byde dig velkommen på vores rideskole.

Vores mål med rideskolen er at skabe et sted hvor der er plads til alle ryttere uanset niveau. Vi ønsker at både nybegyndere (fra 2½ år), let øvede og mere øvede ryttere kan få stor udbytte af at ride på vores rideskole med kvalificeret undervisning.

Undervisningen foregår på udendørs indhegnet ridebane eller i ridehus. Vi har 15 gode stabile rideskoleheste. Der er i øjeblikket ca. 120 elever der har deres gang på rideskolen. 

 

Part/Passer
Som et tilbud til let øvede og øvede ryttere vil der være mulighed for at få part/passer i en af vores rideskoleheste.  

 

Indmeldelse til rideskolen og rideklubben
Indmeldelse kan ske til underviseren eller den daglige ledelse på Strøgården.

Man skal udfylde en indmeldelses blanket som skal underskrives af forældre/værge.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 26152331 for yderligere oplysninger.

røgårdens rideskole skal hermed byde dig velkommen på vores rideskole. Vores mål med rideskolen er at skabe et sted hvor der er plads til alle ryttere uanset niveau. Vi ønsker at både nybegyndere (fra 2½ år), let øvede og mere øvede ryttere kan få stor udbytte af at ride på vores rideskole med kvalificeret undervisning. Undervisningen foregår på udendørs indhegnet ridebane eller i ridehus. Vi har 15 gode stabile rideskoleheste. Der er i øjeblikket ca. 150 elever der har deres gang på rideskolen.

Part/Passer
Som et tilbud til let øvede og øvede ryttere vil der være mulighed for at få part/passer i en af vores rideskoleheste.  

Indmeldelse til rideskolen og rideklubben
Indmeldelse kan ske til underviseren eller den daglige ledelse på Strøgården. Man skal udfylde en indmeldelses blanket som skal underskrives af forældre/værge. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 26152331 for yderligere oplysninger.

Betaling af undervisning på reg.nr. 0525 kontonr. 174264
 
Al betaling til rideskolen foregår forud, rettidig betaling er inden den første ridetime eller senest den 1. i måneden. Er betalingen ikke registreret i rideskolen senest den 10. i måneden kan pladsen disponeres til anden side.

 

Depositum
Der betales for en måneds undervisning i depositum.

 

Opsigelse
Der er en måneds opsigelse inden den 1. i måneden.

 

Rideklub

For at ride på rideskolen, skal man være medlem af rideklubben. Det koster 400 kr. om året.

 

Holdundervisning
Tilmelding til holdet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Der gives ikke erstatningstimer for skæve helligdage og forsømte timer.

 

Kom ca. ½ time før ridetimen, så du har tid til at strigle og sadle op og være klar til tiden. Vi forventer, at du har en voksen med som hjælpervis du ikke selv kan.

 

   Rideskolen holder lukket i skolernes ferier samt helligdage. Derudover vil der være enkelte lørdag, hvor undervisningen aflyses p.g.a. afholdelse af stæv