C- Kuld

Carla er 8 uger på tirsdag den 14.4.14 Hun mangler stadig sin nye familie. Hun er en stille og afventende pige, der lure på hvad der sker inden hun selv tager affære. Det forhindre hende ikke i at gå sine egne veje, og undersøge ting. Hun er en meget særlig pige, der helt klart mest holder af at være sammen med mennesker. Vi mistænker hende for, ikke at være klar over at hun er en hund.

Hvalpene er ved at være 7 uger gammle. De hygger sig, spiser, leger, går på opdagelse og er meget kælne. Her i påsken har de hilste på børn og voksne i forskellige aldre. De har lyttede til musik, har været på besøg på vores 1.ste sal og endelig har vejret været godt, så hvalpene har kunne komme ud og gå på opdagelse.

 

 

 

Vi har kun 2 tæver tilbage, Carla og Carmen.

Hvalpene er 6 uger nu og er rimelige livlige. De har været udenfor men de syntes det er lidt koldt og vil hurtig ind igen. Indenfor er de ofte i hele huset hvor de undersøger ting og finder små hygge pladser.

25-03-2015
Hvalpene er nu 5 uger gammel, og meget aktive når de er vågne. Deres hvalpegård/område udvides i takt med deres behov, dog ses det efterhånden tydeligt, at de vil være i hele huset og har travlt med at undersøge det hele. De oplever mange nye lyde og bevægelser, de skal vende sig til. Vi er også begyndt at give dem rent tørfoder, hvilket ser ud til de godt kan lide og ikke har problemer med at tygge. NU håber vi på bedre vejr, så de kan komme ud på "græs"
Fri leg i stuen.

Hvalpene er idag 4 uger og er nu begyndt at bevæge sig mere. De leger og slås med hinanden og er begyndt at gø. De reagerer når de ser os og forvenetr at der skal ske noget.

Vi har flyttet deres hvalpekasse til et større rum hvor deres teritorium kan udvides som de bliver større.

Der er nu mulighed for at komme og besøge hvalpene og hilse på os andre, hvis man er intresseret.

10-03-2015
smager på dejligt mad
Hvalpene er 3 uger og har nu brug for at få mere mad, og smage lidt opblødt tørfoder. De lignede nogle der rigtig godt kunne lide det og alle gik frisk til madskålen.
Væk hjemmefra
De dejlige hvalpe har nu åbnet deres øjne og prøver, at komme op på alle 4. De er blevet mere livlige, og reagerer på os, når vi snakker og kæler med dem. Vores hvalpe er meget i hænder, hvilke betyder, at de bliver nogle "kælepotter" .

Hvalpene er nu 13 dage gammle og er så småt begyndt, at åbne deres øjne. De er også blevet hurtigere til at bevæge sig. Emma er begyndt, ind i mellem, at ligge udenfor hvalpekassen.

Hvalpene har i dag fået navne og der er bestilt stambøger.

 

Emma fødte tirsdag, fra kl. 16.30 til 23.30: 9 skønne, store, friske hvalpe. Der er 5 tæver og 4 hanner. De vejer alle over 415 gram. Fødslen var lang, da opkoplingsperioden varede over 24 timer og hun måtte have ve-stimulerende. Da først fødslen gik i gang, var hun super, og klarede det flot. Hun tog sig fint af alle hvalpene og sørgede for de blev rene og blev lagt til. Hun er en fantastisk mor og passer og plejer dem. 

Drengene
Tøserne