Kennel Skuggadis - islandske fårehunde

Velkommen til min hjemmesidePå min hjemmeside kan du læse lidt om den islandske fårehund, som jeg har tabt mit hjerte til, i en sådan grad, at jeg nu deler adresse med 7 af slagsen..... 😀

Du kan også læse en masse om hvalpe under fanen hvalpe, og se en masse billeder og små videoklip.

          

Hvalpeplaner:

Skuggadis Fálka Vaka flytter hjem til kennelmutter for at få et kuld hvalpe, næste gang hun kommer i løbetid og forhåbentlig bliver parret. Hun skulle gerne komme i løbetid i løbet af efteråret.

Skuggadis Tiska skal også parres næste gang hun kommer i løbetid, det forventes hun at komme omkring februar/marts.

  


Find os også på Facebook under Kennel Skuggadis. 


Tv2bornholm fulgte mit 2016 kuld og lavede en række udsendelser om livet i Kennel Skuggadis. Gå ind under links i menuen til venstre og find udsendelserne hvis du vil se, hvordan det er at være hvalp hos mig og min flok.

Se en samlet udsendelse her: http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&serienavn=Hvalpen&id=270889#270889


Se en rigtig fin præsentation af den islandske fårehund og alle dens muligheder her: https://www.youtube.com/watch?v=NPaPnDAvzB0


Vær med til at bevare den islandske fårehund - køb kun hvalp som er stambogsført i Dansk Kennel Klub eller andre landes kennel klubber. Læs her, hvorfor det er så vigtigt:  
          http://www.dkk.dk/side.asp?ID=12110 

Find mere info om mine hunde i menuen til venstre - god læsning! 🙂     
Lidt om mig selv: jeg har taget Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse, er uddannet mentalbeskriver og hvalpe og familiehundetræner i Dansk Kennel Klub. Jeg er kredsformand for Dansk Kennel Klub på Bornholm, jeg har siddet i avlsudvalget i Islandsk Fårehundeklub og desuden er jeg DKK kennelkontakt på Bornholm.


Jeg bruger rigtig meget tid på mine hunde, de er halvdelen af mit liv, vi træner lydighed, rally, agility, nose work, redningshundetræning, går spor og laver tricks, og så traver vi den smukke bornholmske natur tynd.

Mit kennelmærke er Skuggadis, opkaldt efter min øjesten Emil, hvis islandske navn er Skuggi.

Kontakt mig, hvis du/I kunne have interesse i en hvalp, se kontaktoplysninger i menuen til venstre.

Besøg modtages gerne, ligesom jeg gerne viser mine hunde frem, når jeg er på Sjælland og Fyn, hvilket jævnligt sker.  Venlige hilsner fra

Bettine Nordsejl
Bornholm

Visna søger et nyt hjem

Skuggadis Fálka Visna er flyttet hjem til mig igen, og hun søger en ny familie. Hun er 4 år gammel, sød, dejlig og sund og rask. Hun er en lille model på bare 7 kilo. Hvad hun ikke har i størrelse har hun til gengæld i sødme, charme og krudt i rumpetten. 🙂 Hun er en aktiv lille frøken, og hun vil rigtig gerne bruge sit kønne hoved til noget fornuftigt. Jeg går spor med hende og det er hun rigtig god til og jeg er begyndt at træne agility med hende, det synes hun også er sjovt. Den basale lydighed er på plads. 

Hun kan med andre hunde og alle mennesker, også børn, men løbende, legende, hujende børn stresser hende. 

Når hun løber frit rundt, har hun let til gøen, hun er meget fokuseret på fugle, men hun er dog inden for pædagogisk rækkevidde. 🙂 Når vi går i snor, kan hun godt tie stille, og når vi er inde lige så.

Krav til hendes nye familie:
* I skal bo uden nære naboer, så eventuel gøen ikke bliver et problem,
* der må ikke være børn i familien som er i "alt foregår i løb og vild leg alderen" 
   for de stresser hende og hun begynder at gø, 
* I skal være indstillet på at give hende en indholdsrig dagligdag med oplevelser og udfordringer, meget gerne træning af en slags. Et aktivt liv på en gård med dyr, vil også være fint for hende.
* En anden hund i familien vil være et plus, så hun har selskab og en legekammerat.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre nærmere om hende. Hun koster 2000 kr. Hun har naturligvis stambog, er helbreds undersøgt hos dyrlægen, og der medfølger livslang support fra mig plus diverse udstyr og lækkerier.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anita Brandt Kristensen | Svar 21.04.2013 14.03

Hejsa! Du har en rigtig flot hjemmeside; spændende og overskuelig. Sikke nogle fine hvalpe, du har! Rigtig god måde, du laver dagbog på! Hilsen Anita, Billund :

Sussi | Svar 15.01.2012 10.33

Kære B´ttine.... tillykke med din hjemmeside!!! Det er en tidsrøver, men meget sjovt at have sådan én. Den ser fin ud!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.05 | 21:39

Fine lille Áki. Han er bare endnu sødere i dag <3

...
10.04 | 10:34

Hej vi er blevet meget optaget af racen islandsk fårhund. Bor på et stort
landsted i Halland med höns og kat. Vi kommer til Bornholm i påsken d. 16. og 17
.

...
28.02 | 22:40

Ingen af dem bliver lyse. Der er 2 røde med sorte masker, 2 sorte og 1 mørk rød som nok får sorte spidser.

...
28.02 | 18:22

Når hvalpene bliver ældre, vil deres pels så lysne?

...
Du kan lide denne side