Islænderstutteriet Ågården

Islænderstutteriet Ågården og 7shop.dk, ønsker hermed alle en glædelig jul og alt godt i 2016

Velkommen til Islænderstutteriet Ågården

Velkommen til Islænderstutteriet Ågården.
Jeg driver et landbrug på 13,2 hektar, 25 tønder land, med en kombination af kornavl og opdræt af islandske heste.

Mit mål er at levere kvalitetskorn uden brug af plantebeskyttelsesmidler,  men med gødningstilførsel, dels i form af god "gammeldaws naturlig hestemøg," dels gennem tilførsel af kvalitetsgødning.

Foruden kornavl dyrker jeg græs, dels til hestene, dels til slet, det vil sige jeg laver wrap til eget  brug. I tilfælde af, at jeg får lavet mere wrap end jeg selv bruger i eget hestehold, vil dette blive solgt. Eventuelt salg sker primært i foråret, når jeg har et overblik på eget forbrug.

Når det gælder opdræt af islandske heste arbejder jeg med kvalitetshopper, dels af eget opdræt, dels af indkøbt materiale. Målet er at lave gode samarbejdsvillige heste, der har den rette bygtning og korrekte bevægelser.

Jeg har til stadighed gode føl og ungheste til salg, og iblandt også dels rideheste, dels gode avlshopper. Kig på min - næsten - altid helt friske og opdaterede salgsliste - og husk du er altid velkommen for et uforpligtende besøg - blot ring - 22 25 31 51 - i forvejen.

Man er altid velkommen til at kontakte mig for nærmere oplysninger, ligesom yderligere oplysninger om salgsheste, ses under fanen af samme navn.

Velkommen til Ågården,
Henrik Sieben