VELKOMMEN til det ædle spil i HOLBÆK SKAKKLUB

18.7.2018: Sommerferieaktiviteter for børn og unge

Holbæk Skakklub arrangerer skak for børn og unge mandagene 23. juli, 30. juli og 6. august kl. 14 - 16. Det foregår i Holbæk Bibliotek Det er for aldersgruppen 6-18 år, og der inddeles i grupper hvis muligt.

Tilmelding på ofhskak@gmail.com - man kan deltage en eller flere af dagene.

Det er meningen at hver deltager kommer til at spille mod 4 forskellige modstandere, og de der ikke er helt fortrolige med reglerne bliver hjulpet af de voksne.

 

13.6.2018: Holbæk Sommer 2018 - Afslutning

Holbæk Sommer fik en dramatisk afslutning i 5. runde, da finalepartiet kom i seriøs tidnød, og Tommy forvandlede et lovende angreb til tab af dronning. Hermed vandt Sam Eddy Holbæk Sommer 2018 med 4½ point, medens Tommy Christensen tog 2.præmien med 3½ point og bedre korrektion end Michael Lynge.

Præmiegruppen under 1650 holdt spændingen endnu længere, og efter 4½ time vandt Søren Kühnrich på ihærdig indsats et S mod L slutspil mod Henning Rasmussen. Hermed vandt Søren førstepræmien med 3 point, medens 2. præmien blev vundet med 2½ point af Kristian Justesen.

 

 

10.6.2018: Holbæk Sommer

Sidste runde i Holbæk Sommer spilles tirsdag den 12. juni. - Føringen på 3½ point deles af Sam Eddy og Tommy. Med 3 p. følger Michael Birch Lynge og med 2½ E Bruun, Thorsten og P Bratholm.

I præmiegruppe under 1650 har Søren Kühnrich, Kjell Johannessen og Torben hver 2 point.

26.5.2018: Sommerskak 2018

Vi spiller lynskak i sommerferien privat - se datoer og tilmelding under turneringer. 

23.5.2018: Holbæk Sommer 3. runde

Erling Bruun spillede et flot topopgør mod Sam Eddy i 3. runde af Holbæk Sommer. Efter tidnødfasen kunne Sam opnå samme stilling 3. gang i D-slutspil med bonde under, og remis. På bord 2 spillede Johann og Thorsten i 4½ time med løberpar og springer mod 2 tårne, hvor Thorsten spillede bedst og vandt efter 65 træk. På bord 3 var der 10-12 træk i tidnødfasen kun på tillægstiden, og i træk 40 kunne Tommy give en skak der vandt tårn mod Christian Dahl. - Rigtig spændende partier.

21.5.2018: Finale i pokalturneringen i går søndag

Med 250 deltagere fordelt på 56 hold fra hele landet var det en god dag for skakken i Dansk Skak Union.

Daniel Bendixen, Ove Frank Hansen, Johann Stanislaus og Søren Kühnrich havde en god dag til pokalfinale i Svendborg. Det blev til 2 vundne kampe og en uafgjort.

16.5.2018: Holbæk Sommer 2. runde

Holbæk Sommer 2. runde bød på et fantastisk angrebsparti af Erling Bruun, og en skarpt spillet matsætning i tidnødsfasen af Sam Eddy. Erling og Sam har taget føringen i turneringen.

10.5.2018: Holbæk Sommer 1. runde

Den højest ratede halvdel mødte den lavest ratede halvdel.

Alle de højere ratede vandt, på nær Michael Lynge, der måtte afgive ½ til sidste års turneringsvinder Johann Stanislaus. Derudover havde Kristian Justesen undervejs lovende muligheder mod Ole Foss Hansen, og Henning Rasmussen spillede opfindsomt tårnslutspil mod P Bratholm. - I hvert fald havde de højere ratede god grund til lystig fejring i slyngelstuen.

29.4.2018: Pokalturneringen i 2. hovedkreds

Det var en god dag for skakken i 2. hovedkreds, da 16 hold i dag var samlet i Sorø til den årlige Pokalturnering.
Køge tog 4 af præmierne og værtsklubben en enkelt.

Holbæk Skakklub vandt Pokalturneringens bredderække i Sorø i dag. Det var en usædvanligt spændende turnering, hvor både Køge og Holbæk opnåede 8 matchpoints og begge havde scoret 12½ individuelle points. - Men Holbæk havde vundet den indbyrdes kamp og blev på det grundlag udråbt til vinder.

25.4.2018: Klubmesterskabet 2018

Årets Klubmester i Holbæk Skakklub er Lars-Henrik Bech Hansen. - Lars punkterede den spændingsmættede turneringsafslutning ved at vinde efter ikke ret meget mere end 3 timer. Sam Eddy vandt ligeledes 4½ point, men med lidt mindre korrektion. Daniel Bendixen kom ind på en flot tredjeplads i karrierens første forsvar af mesterspillertitlen. Fjerde blev Ivan Normann Andersen med ligeledes 4 point og lidt mindre korrektion.