VI ANBEFALER KOMBINATIONSFODER

Hvis du ønsker en sund og harmonisk hund så skal du fodre lige så varieret som du selv bør spise. Du er hvad du spiser passer nemlig også på vores hunde.

Det bedste du kan gøre er at gøre som os. Vi bruger sundt og nærende tørfoder, kombineret med rent råt kød og ben og dåse/vådfoder uden tilsætningsstoffer.
På det danske marked er der masser af gode firmaer. Du skal selvfølgelig købe det som du kan læse hvad indholdet er og gå ikke efter det billigste.
Når du selv har rester så bland det i maden.

Brug luksus mærker. Foder mærker som du står inde for. Vi kan ikke anbefale et specielt mærke og slet ikke disse hovsa mode firmaer som pludselig bryder frem for igen at slukke og lukke da deres koncepter ikke holder i længden.
Dem ser man mange af på det danske marked og især fra de små firmaer som lader folk tro de har fundet de vise sten.
Dem der fortæller mirakel historier og stikker blår i øjnene på forbrugeren.  Deres forhandler kan helt sikkert smøre en god historie af når du spørg til deres foder og tilskudsprodukter.
Det hele drejer sig om at variere fodret og give det hunden kan lide. Bruge din sunde fornuft og ikke smide sine penge i græms på modediller og useriøsitet.

Vær mistænksom på firmaer som du ikke kan læse hele listen over indigrenser i og især dem som siger noget der ikke er veldokumenteret.
De tror hundeejer er dumme mennesker og at reglerne for foder til hunde er så meget anderledes end det til mennesker. Vi mennesker lever bestemt ikke kun af tørfoder som er lavet fra kyllingeaffald.
Deres påstand er at kylling er den bedste protein kilde. Det er noget vås. Det helt nye og seriøse fra udlandet tyder på noget helt andet.
Danske firmaer benytter kyllingaffald som kylling halse og kyllingbenmel. De seriøse benytter protein fra andre kilder og blander det eventuelt.
Kyllinger lever af korn og korn indeholder lagermider. Lagermider giver slemt allergi.
Så brug dit hoved og køb foder som er sundt og nærende til dine kæledyr.

Kombinationsfoder er vejen frem