Revisor kan hjælpe med bogføring og momsregnskab

bogholder slagelse, bogføring slagelse, revisor slagelse, revisor ringsted, revisor sorø

Bogføringsassistance

Mange små virksomheder har ikke sit eget edb-bogholderi, men udfylder kasserapporter eller lignende kolonneregnskab og udskriver fakturaer i Excel eller Word.

På baggrund af virksomhedens kasserapporter, regnskabsbilag og andre oplysninger, er vi specialister i korrekt og hurtig edb-bogføring og momsregnskab. Ved at overlade edb-bogføringen til os skabes der endvidere løbende overblik over virksomhedens økonomiske forhold, og på den baggrund kan vi hjælpe med foreløbige skatteberegninger, forskudsskemaer og relevant rådgivning m.v.


Opstart ef eget edb-bogholderi / online bogføring

Skulle vore kunder få lyst og behov for eget edb-bogholderi, eks.vis online bogføring via e-conomic, Dinero eller C5, kan vi hjælpe med opstart og løbende vejledning omkring bogholderiet. Vi er tilknyttet e-conomic og Dinero som rådgiver / revisor.   

Indberetning af moms m.v. til offentlige myndigheder

Udarbejdelse af eget bogholderi kræver i dag et indgående kendskab til danske og europæiske momsregler, A-skat, arbejdsmarkedsbidrag, lønsumsafgift og meget andet. Udarbejdelse af diverse angivelser og oplysninger til offentlige myndigheder kan trygt overlades til os.


Ring eller mail for et gratis og uforpligtende møde eller en snak, hvor vi i fællesskab kan søge en løsning på det hele. En løsning hvor du og revisor bruger mindst mulig tid og kroner på regnskabet, og hvor du får den rigtige rådgivning og service


Mvh
Revisionscentret - Slagelse 
Jesper Thygesen
Registreret revisor

Mail:
jt@revi.dk

Tlf. 5858 0444

bogføring slagelse, bogholder slagelse, revisor slagelse, momsregnskab slagelse, e-conomic revisor slagelse, c5 revisor slagelse, online bogføring slagelse 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 10:50

Hej Jesper
vi søger efter en revisor, der er godkendt til at være revisor i forhold til Socialtilsyn, vi er i proces med at blive godkendt af Socialtilsynet. ?

...
06.06 | 10:18
Revisor Slagelse har modtaget 30
29.01 | 12:30
Kundeside - Info har modtaget 2
22.07 | 19:59
Prøv en ny revisor har modtaget 1
Du kan lide denne side