Søger du en godkendt og effektiv revisor ?


Når du læser denne side, er det måske fordi, du er lidt utilfreds med din nuværende revisorudgift og / eller, du ikke har fået den rådgivning og det produkt, som du forventede. Eller også er du bare træt af at få regnskaberne i sidste øjeblik.

Jeg kender ikke dine motiver endnu, men jeg ved hvilke elementer, der er afgørende for et godt samarbejde. Hvis du vil give mig lov til, at uddybe hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed, skal jeg gøre mit bedste for at opfylde dine krav og behov - og til den rigtige pris. Husk på at  god revisorrådgivning ofte tjener revisorregningen ind i form af sparet skat og moms m.v. Man kan fristes til at hævde, at en god revisor også er en billig revisor.

Ring eller mail for et gratis og uforpligtende møde eller en snak, hvor vi i fællesskab kan søge en løsning på det hele. En løsning hvor du og revisor bruger mindst mulig tid og kroner på regnskabet, og hvor du får den rigtige rådgivning og service.

Mail eller ring nu og lad os i fællesskab finde en god løsning.


Mvh
Revisionscentret - Slagelse
Jesper Thygesen
Registreret revisor

Mail:
jt@revi.dk

Tlf. 5858 0444

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 10:50

Hej Jesper
vi søger efter en revisor, der er godkendt til at være revisor i forhold til Socialtilsyn, vi er i proces med at blive godkendt af Socialtilsynet. ?

...
06.06 | 10:18
Revisor Slagelse har modtaget 30
29.01 | 12:30
Kundeside - Info har modtaget 2
22.07 | 19:59
Prøv en ny revisor har modtaget 1
Du kan lide denne side