Vi fik det første kuld Staffordshire Bull Terrier hvalpe første marts 2009. Der kom otte smukke racetypiske sunde hvalpe basser og mor Mille viste sig at være den helt perfekte staff mor.
De syv hvalpe flyttede hjemmefra til deres nye familier og en blev tilbage. Det blev Mocca. Hun skulle dele sit liv med sin mor Mille og bo i vores liv, vores hverdag og når hun var gammel nok skulle hun videreføre det vi den gang startede.
Vi var fra starten helt klar over hvilken type staff vi kunne lide og heldigvis fandt vi venner som havde fuldstændig samme smag for racen som os.
Det er blevet til en helt igennem skøn rejse i hundelivet og opdrætter tilværelsen som byder på udfordringer og oplevelser ud over det sædvanlige. Vi elsker at være opdrætter og vi piver ikke. Det er jo selvvalgt og man må tage det hele med oprejst pande og være positiv.

Den første parring blev med vores spanske venners hanhund Multi Champion Staffgold Guns Maker og vores egen tæve Staffy Galore Lil' Mo aka MILLE.
De tre er her malet af vores ven Jose som er spansk maler. Han fanger enhver detalje og vi synes det er helt skønt at pryde vores væg i vores hus med det som betyder mest for os. Vores hunde.

Til venstre: GUNS MAKER
I midten: MOCCA
Til højre: MILLE

INFO OM MALERIET:

Vores maleri måler 116 x 89 cm. Det er malet i en speciel kunstform hvor der males i flere lag og det bygges langsomt op. Dette giver en speciel dybde og udtryk som vi er helt vilde med.
Den spanske kunstner hedder Jose Jara Dominguez. Han er pernitten og et utroligt menneske. Man får en del udkast under hele processen og det er virkelig en oplevelse at opleve en dygtig og professionel kunstner som Jose.
Vi gav Jose frie hænder. Vi ønskede kun at det skulle indeholde en varm rød farve som skulle passe lidt til vores logo og betyde kærlighed, glæde og hjerte. Det vi har til racen og til vores egne staffer.

Hvis du ønsker at få dine hunde på væggen i denne kunstform så kontakt os straks og vi vil sætte det hele op for dig. Vi tager kontakten til Jose og mødes med ham i Spanien. Vi betaler ham og sørge for at maleriet kommer sikkert hjem til dig.
Du vil få løbende udkast og når du synes om maleriet bliver det færdigmalet. Du skal regne med det vil tage et halvt år i hvert fald.
Men du har det for evigt bagefter og du kan glæde dig over dem du elsker hænger til evigt minde på din egen væg i dit hjem.

Om man ønsker bogstaver eller andet i maleriet er helt op til en selv.

Hør mere på purestaffs@gmail.com

Kunstner: Jose Jara Dominguez

FRA IDE TIL FÆRDIGT MALERI

Jose arbejder blandt andet efter fotos. Her kan du se hvilke billeder vi gav Jose til vores maleri.

Foto af Guns Maker

Her er Guns Maker i maleriet

Foto af Mille

Her er Mille i maleriet

Foto af Mocca

Her er Mocca i maleriet

Sådan ser det ud i vores hjem !!!

Vi har 328 m2 bolig. Vores hunde færdes over det hele. De har sovepladser rundt omkring. Sofaen, sengen og hele vores bolig er også deres.

Her i mit kontor hænger vores nye maleri. Vi har bestilt flere malerier af vores hunde og opdræt. Dem glæder vi os til at få hjem og få hængt op.

Så ankom maleriet fra Spanien og det er blevet fint rammet ind og hængt op. Det er stort og endnu flottere i virkeligheden.

VI SIGER TAK AF HJERTET

THANK YOU DEAR JOSE FOR THE PAINTING.
WE JUST LOVE IT.....