PURESTAFF'S TÆVER I AVL

Her møder du vores avlstæver. Dem som indgår i vores avlsprogram. Nogle bor i vores hjem og andre er på samarbejdskontrakter hos værtsfamilier. Ofte hos vores venner og familie.

Vi ønsker vores avlstæver skal indgå i et aktivt familieliv og være daglig centrum for hverdagen med lykken som alene hund. Derfor har vi vores avlstæver ude i det virkelige liv. Ikke dermed sagt at en avlstæve ikke har det godt i en kennel men har man et hjem med mange tæver er det ikke så ofte at de kan gå sammen og få den fornødne opmærksomhed. Vi elsker vores hunde og ære dem som hvert individ. Vores hunde skal ikke leve adskilt fra flokken og være i enerum eller burer. Derfor gør vi det som vi gør og det er faktisk for dyrenes skyld.

Vores koncept er helt klart. Først hunden også os. Hunde i vores univers skal leve drømme livet og være forkælet døgnet rundt. De hjemboende tæver vi har skal gå sammen og ligge i ske.

Vores plan er max at have tre hjemboende tæver.

Velkommen til Purestaff's og velkommen til at møde vores staff børn. Her kan du møde vores piger.

Læs om hver enkel tæve her på vores hjemmeside !!!

Mocca hjælper med pasning og leg af Mille's hvalpe maj 2010

Vores tæver bliver sammen med deres hvalpe til de flytter hjemmefra. De ammer og sover ved dem 24/7 - Det synes vi er meget vigtigt for hvalpene og deres fremtid.