Det gik rigtig godt på Montys første udstilling. !!!

Monty drengen har været til sin første udstilling her i juni måned 2012. Han deltog i junior klassen og fik en utrolig flot kritik. Han er en sen udviklet dreng og han er smal fortil men det bliver han helt sikkert ikke ved med at være. Han er en dreng og han skal nok blive en mand.. smil.
Monty skabte opmærksomhed og den første udenlandske parring er allerede tikket ind efter hans første færd på de bonede gulve. Nu er hans blod linje bestemt heller ikke at kimse af. Monty er ud af verdens bedste blodlinjer.
Monty fik excellent og blev 3 i sin klasse. Vi er mega stolte og vi er lykkelige for Tina og Thomas som til hverdag er Montys far og mor. Vi elsker jer alle. Monty, Monique (som fik sit første CERT på samme udstilling) Tina og Thomas. I er som familie for os...

Monty vækker stor opsigt på hans første udstilling juni 2012

Monty snart en rigtig staff-mand !!!

Tiden går faktisk ualmindelig stærkt. Monty er en staff dreng som udvikler sig langsomt. Han er blevet et år her den 22. april og hans vægt er nu konstant omkring 17 kg. Han er blevet lige omkring 38-39 cm høj og har nok verdens bedste hanhunde-staff-sind. Han kan med alt og alle. Han er utrolig klog og lærenem. Monty har aldrig været ved dyrlægen og er virkelig sund og rask.
Vi vil få Monty testet for HD, AD og patella indenfor meget kort tid. Han har fået en del henvendelser fra udlandet og det er vi super stolte over. Monty skal på sin første udstilling her i foråret.
Vi skal nok få lagt nogle billeder ind af drengen men vi har haft lidt meget at se til.

Her ser du Montys farmand. Valglo Specialist fra England. Her kan man klart se hvor Monty har dit udseenede fra.

Monty ½ år !!!

Lørdag 22. oktober fyldte Monty et halvt år. Han vejer nu 14 kg og er målt til 35 cm.
Monty har bestået Pack Bonding 1 og 2 i stor stil. Han er virkelig en dygtig lille staff dreng. Vi er meget tilfredse med Monty drengen og skal nok tæppebombe hjemmesiden med friske billeder i næste uge.

Monty den lille rynkemås.. smil

I dag bliver Monty 5 måneder !!!

I dag den 22. september 2011 bliver vores lille Monty dreng 5 måneder. Han udvikler sig super godt og vi er meget tilfredse med ham.
Han vejer 11,8 kg og er målt til 33 cm
Hvis udviklingen holder i samme stil så bliver han i vores bog den perfekte dreng til vores sorte staff piger.
Monty er virkelig en skøn staff. Hans staff hale kan ikke stå stille et minut. Han hygger sig med vores piger og tager gerne lidt skældud fra Ofelia vores kat. Monty bor sammen med Monique og bort set fra hun er total hullet på hals og hoved så nyder de to sku livet på første klasse. Monique lader den lille bandit bide hende og hun ser også stort på at han stjæler hendes lege sager. Vi viser Monty drengen frem til næste år på de bonede gulve. Så i må vente en stund med at nyde han lidt endnu.

Charme selvtillid og lækkert sind.. Sådan er Monty

Monty skyder i vejret !!!

Monty vokser og stor trives. Han er blevet 4 måneder og udvikler sig lige som vi drømte om. Han bliver vejet hver uge og lever af en sund og alsidig kost. Han får gode kosttilskud hver dag og er startet til Pack Bonding træning i Sorø hos vores træner Lise.
Monty har fået alle sine sidste vacciner og sundhedstjek hos dyrlæge Birgitte Schjøth. Hun har givet tumlen op og vi er super stolte af vores lille Monty dreng.

Monty 5. august 2011

Monty er nu 3 måneder gammel !!!

Det er i dag fredag den 22. juli og Monty er nu 3 måneder gammel. Vi har været til dyrlægen i dag med Monty. Han skulle have sine vacciner og undersøges for første gang af vores dyrlæge her hjemme.
Monty er en sund, stærk og smuk. Han har perfekt tandsæt, sunde øre, begge sten, flot tæt pels, stærk og lige ryg, Lige benstammer, flot afsat hale. Han er nysgerrig, klog og opmærksom. Faktisk er han en rigtig kysse dreng. Han elsker at nusse, putte og kæle. Vi er total stolte af Monty.
Hans liv bliver helt sikkert en dans på roser. Han har to hele familier som forguder ham over alt på jorden og han får i tonsvis af gaver og ikke mindst opmærksomhed. Han har tæven Monique til hverdag og Mocca når han kommer hjem til Slagelse.
Vi kan næsten ikke vente til vi skal vise ham frem på hans første udstilling.

Monty 8 juli 2011 - 11 uger gammel

Det går rigtig strålende med vores nye dreng !!!

Lille smukke Monty er flyttet til Danmark og er i gang med at lære dansk. Han har taget turen uden problemer og han er en glad og skøn staff dreng. Han er modig og nysgerrig. Han er utrolig lærenem og hviler i sig selv. Hans overskud og glæde ved livet overrasker os alle. Monty er nok den letteste og klogeste staff jeg nogensinde har set og været i kontakt med. Han kunne fra dag et forstå alt og viste tydelige tegn når han ville ud. Han går i spænd med "alle" vores hunde. Han sover trygt og roligt samt elsker kærlighed og berøring. Det er så vidunderligt at være sammen med ham og han udstråler en helt unik personlighed.
Vi viser ham med stolthed frem. Monty er fra dag selvfølgelig forsikret med alt der kan fyldes på og i næste uge skal han møde vores gode dyrlæge team for vaccine og helbreds tjek.
Monty er flyttet ind hos vores rigtig gode venner Tina og Thomas. Han lever nu fast sammen med vores stjerne opdrættede Monique. De to skal i fremtiden være et par og allerede nu er de meget tæt knyttet. Monique har aldrig levet sammen fast med en anden hund så det er helt sikkert en stor mundfuld for hende. Hendes dejlige menneske far og mor har været hendes alene og dem skal hun nu dele. Mocca glæder sig hver gang over de timer hun får sammen med Monty og det er helt sikkert de to også er forelsket i hinanden.
Vi elsker alle Monty og tror på han bliver en skøn lækker staff dreng for vores tæver..

Tina og Thomas møder Monty for første gang den 8 juli 2011 - Dagen efter flyttede han hjem til Danmark. Det var en fornøjelse at hente ham hjem sammen med vores venner....

Nu kan vi så fortælle det hele om MONTY

Torsdag klokken 7 tidlig morgen gik vores flyver til Spanien. Med i flyvet var MOCCA og MILLE. Vores to staff tøser skulle med ned og hente deres nye fremtidige kæreste MONTY.
Inde i flyet befandt sig mig og Cliff samt vores rigtig gode venner Tina og Thomas.
MONTY skal bo og leve sit liv hos Tina og Thomas og de skulle med ned og se hvor han havde levet sine første otte uger henne.
Det blev en hurtig tur. Vi landede til over 30 graders varme. Turen gik til vores hus hvor vi fik pakket ud og nydt nogle kolde drinks.
Fredag kørte vi turen til Valencia hvor lille MONTY var klar til afrejse.
Vi mødte hele kuldet første gang den 5. maj og man må sige der var sket noget med de små.
MONTY var endnu mere lækker end sidst og på billederne vi løbende har modtaget.
Det var skønt at vælge først på et kuld af den kaliber også med fem at vælge imellem.
MONTY har klaret alt uden problemer. Han har kastet sig ind i vores hjerter og det er sku ikke alle staff drenge som får to menneske fædre og to mødre. smil.
Turen hjem til Danmark var let og mødet med hans nye veninde MONIQUE er godt igang i dag søndag.
Vi glæder os til at vise hvordan lille MONTY udvikler sig og som vi allerede har skrevet her på hjemmesiden kommer han KUN til at blive anvendt i avlen på vores egne tæver samt de tæver vi fremover opdrætter. Hans blodlinjer passer til det opdræt vi allerede har lavet samt til planerne for de næste år.
MONTY vil selvfølgelig blive testet for alt det vi normalt tester vores Purestaffer for.

SMUKKE MONTY 43 dage gammel

SIDSTE NYT OM --------------------- "MONTY"

Vores nye skud på stammen blev født den 21. april 2011 i udlandet.
Han er sort og en rigtig lille tæt skønhed. Han blev født i et kuld bestående af i alt 5 hanner og vi fik via vores samarbejde og seriøsitet med vores opdræt den ære at vælge først på kuldet.
Vi har derfor fået den han som vi synes ser ud til at kunne bidrage vores eget opdræt og stil med det vi elsker ved racen Staffordshire Bull Terrier.
Det er jo ingen hemmelighed at vi kan lide dem korte, brede og racetypiske.
Vi er vilde med den sorte farve eller så mørk som mulig. Sort er faktisk en svær farve at få helt rent.
Vi glæder os til at vise vores lille MONTY frem og vi lover at tage tonsvis af billeder til hjemmesiden.

Her smiler farmand til lille MONTY