VORES AVLSTÆVE WILMA

WILMA pigen


Lille smukke Wilma er kommet til verden den 29. december 2013

Hun er lavet med mange års planlægning. Hendes far JOKER er Dansk Champion og en ægte Purestaffer. Joker er lavet af vores Mille pige og han er hel bror til Emma og Mocca. Joker er fra vores A-Kuld.

Vi købte en tæve hjem som skulle være partner til Joker. Hun hedder Carla. En skøn pige som vi virkelig havde ledt efter i årevis. Carla voksede op og skulle så bære et kuld hvalpe efter vores Joker drang. Joker er ejet af vores gode ven Bo.

Vores drøm kom til virkelighed og vores hårde udvælgelse af staffer vi ønsker i vores avl skulle vise sig at være rigtig godt. Vi fik lille Wilma.

Wilma bor til hverdag hos vores rigtig nære veninde Louise og hun har det som blommen i et æg. Vi ser Wilma hver eneste uge og hun er fast inventar også i vores hjem. Til stor glæde og fornøjelse. Hun har altid noget nyt hun kan lave af narrestreger og skal nok holde os i gang.

Wilma skal indgå i vores avlsprogram og mon ikke hun vokser sig smuk og lækker som sin far Joker og mor Carla.

Wilma skal selvfølgelig testet og bevise hendes sundhed før hendes planer bliver lagt. Men vi forventer klart at hun kommer til at være top dollar i alt.

 

Wilma er ualmindelig lækker. Hun er også mega fræk. Helt som en ægte staff pige skal være

WILMA bliver snart voksen

Wilma har stor succes på udstilling.

Wilma har været på hendes to første udstillinger i november 2014. Siden har det været den ene succes efter den anden. Hun falder rigtig godt ind i de internationale dommers smag og vinder ofte sin klasse med super gode kritikker samt titler. Vi er så mega stolte.

Snart træder Wilma ud af sin junior tid og bliver voksen. Vi skal her i sommeren 2015 have Wilma testet for HD, AD og Patella. Vi håber virkelig at alt det kosttilskud vi har fyldt i hende giver pote med nogle gode sundheds resultater her snart. Vi glæder os så meget.

Wilma er et livsstykke og hendes mor Louise gør det bare så godt med den lille skid. Vi har allerede lagt planer for hendes parringer. I hvert fald i drejebogen. Den første han hun skal parres med i 2016 bliver en af vores egne drenge. Navnet røbes når tid er.

Den næste kæreste hun skal kysse med er lige blivet født her i april og kommer hjem til vores avlsprogram meget snart. Det bliver ikke til at holde ud at vente på....