Cæsar skal være far for første gang !!!

Cæsar skal parre vores tæve Tikki lørdag den 21. februar 2015 og igen de følgende dage. Det vil sige at vi i sidste del af april forhåbentlig ser en mave fyldt med Cæsar børn.
Det er altid en stor oplevelse at få afkom efter sit eget opdræt. Cæsar er en unik staff dreng og vi glæder os til at se hvad han giver videre til sine børn. Cæsar er søn efter en af verdens bedste hanhunde. Nemlig Multi.CH. Staffgold Guns Maker. En hanhund vi fandt tilbage i 2007. Hans afkom var vi de første i norden der fik. En blodlinje vi er stolte af og som vi lægger til fundament for vores opdræt.

Cæsar bliver helt sikkert en alletiders far. Han er super sund og har det staff sind vi selv er så forelsket i. Hans kæreste Tikki er ud af en blodlinje som vi fra starten af drømte om at sætte sammen med Cæsars aner.

Vi får se... Vi glæder os.. 

Cæsar har selv været en fræk lille hvalp engang. Han blev født første marts 2009 i Kennel Purestaff's hus i Køge.

CÆSAR er blevet mental testet !!!

Cæsar blev mentalt beskrevet lørdag den 11. juni 2011 med et utroligt godt resultat.
Hans test kan læses i sit fulde på hundeweb eller vi kan tilsende den hvis det har interesse.

Cæsar var i komplet balance og udførte alle udfordringerne med glamour. Han er modig, tillidsfuld og hidser dig bestemt ikke ud over noget som helst.
En virkelig sund og skøn staff dreng. Det er CÆSAR.. Vi er bestemt stolte over drengen vi heldigvis selv har opdrættet. smil.

Her er CÆSAR med sin far og personen inde i et af "spøgelserne" CÆSAR er en kærlig dreng som han ofte viser..

Sidste nyt om Purestaff's After Dark Knight "CÆSAR"

Cæsar vil blive mental beskrevet lørdag den 11. juni 2011

Sidste nye om Purestaff's After Dark Knight "CÆSAR"

Cæsar er en rigtig flot dreng. Han har A på begge hofter og 0 på sine albuer. Han vejer 18 kg og er skøn, sød, livlig og kærlig.

Cæsar har fået sin første parring og meget snart vil vi her på hjemmesiden afsløre hvem han skal lave sit første kuld hvalpe børn med.
Vi glæder os helt vildt.....

Cæsar elsker at se tv med sin familie i København.