Mocca og Mille 2009

Mocca og Mille 2010

Mocca og Mille 2011

Mocca og Mille 2011

Mocca og Mille 2012

 • Purestaff's Another Playmate aka MOCCA

  Vores egen lille stjerne er Mocca pigen. Hun er "hjemmelavet" og ejer vores hjerter. Hun er altid glad, utrolig kælen og en rigtig puttegøj. Hun elsker at ligge i smørhullet og står ikke af vejen for timevis leg og sjov. Mocca er født 1. marts 2009

 • Staffy Galore Lil* Mo aka MILLE

  Mille var vores første Staffordshire Bull Terrier. Vi havde lige mistet vores Rottweiler Bianca og ville ikke leve uden hund. Mille fik vi hjem 8 uger gammel oktober 2006 og vi har nydt hvert et minut siden hun flyttede ind. Mille har født 14 vidunderlige staff hvalpe.

 • Kennel PURESTAFF's

  Vi startede Kennel Purestaff's i 2006 og har siden brændt for racen. Vi er seriøse opdrætter og byder vores hvalpekøber velkomme i vores SBT univers.
  Vi fejer ikke noget under det berømte gulvtæppe og vi er til rådighed for vores hvalpeejer 24/7
  Vi arbejder begge to fuldtids og har en selvstændig virksomhed som handler med alt til hunde. Lær os at kende her på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Webmaster Sanne

BESØG OS PÅ FACEBOOK

Søg: KENNEL PURESTAFFS

 

Besøg også vores hovedsponsor www.hooked4pets.dk

 

 

 

Vinter Hvalpe er lagt i "ovnen" 2016/2017

26-November-2016

Vi holder vejret

November måned plejer at være en måned uden de helt store nyheder. Vi har dog planlagt hvalpe børn.. Vi har parret her i sidste weekend og skal parre en tæve mere her om en måned. Lige nu går vi og tæller ned til første scanning.
LÆS mere rundt omkring