At rejse er at leve.. I hvert fald hvis man tager sin hund med !!!

Sådan kan man også rejse !!!

Ch. Purestaff's All Cool For Cats aka JOKER har været ude og rejse med sin far Bo og mor Charlotte. Her mødte de en gut som kørte på motorcykel med sin tro følgesvend i form af en skøn SBT dreng.
Han havde indrettet en fin sidde plads til ham og staffen var udstyret med briller, kasket og udstyr.
Det var sådan et skønt billede at vi straks måtte dele det med jer alle.
Det at rejse er skønt. Det at rejse med sin staff er endnu skønnere.

Vores næste rejse

Her kan du snart finde data og billeder fra vores næste rejse. Vi vil gerne vise hvordan det hele forgår så andre får lyst til at medbringe deres hunde på ferien.

Hvis du har spørgsmål så ringe gerne.. Vi er faktisk skide søde og venlige... smil...

Kontakt oplysninger finder du her på hjemmesiden....

På ovenståend billede kan du se hvordan flyselskabet IKKE må behandle en transport af en hund eller for den sags skyld en kat.
De må IKKE stå på bagage vognen og slet ikke øverst hvor den kan falde af.

Vi tager som sagt altid billeder fra gaten og her kunne vi klart dokumentere overfor selskabet, der nu er lukket, at de foretog sig noget ulovligt. Vi fik alle vores penge retur samt en stor undskyldning. Det var lidt ok men vi ville meget hellere have at de havde behandlet vores elskede hund korrekt. Heldigvis skete der ikke noget men det kunne der have gjort.

Tidligere rejser

Når man skal rejse på ferie med sin staff så skal man vide nogle praktiske ting. Mange tror det er utrolig besværligt og det vil vi gerne hermed afkræfte.
Man skal have en rabies vaccine på din hund. Den anbefaler vi at man får når hvalpen er færdig vaccineret. Det vil sige i vores bog når hvalpen er 4 måneder. Nogle dyrlæger siger at man skal komme igen fire uger efter og få endnu en rabies vaccine for at være sikker på at den har virket. SPAR de penge. Det er kun i meget få tilfælde at den ikke har det fornødne rabies tal ved en blod prøve. Du skal kun bruge en blodprøve hvis du skal til Sverige, Norge og England. Alle andre lande i EU kræver IKKE blodprøve.
Du skal købe dig et EU rejsepas til din hund og der skal alle vacciner stemples i.
En rabies vaccine skal være fortaget 21 dage inden du rejser ud af landet. Dette gælder også hvis du skal have en hund hjem fra udlandet. Er hvalpen under 10 uger skal du have en særlig tilladelse fra myndighederne inden du bringer den ind i landet. Tag ikke nogen chance.

En SBT vejer for meget til at være i kabinen så de skal altid være i lastrummet. Frygt ikke. Lastrummet er særlig indrettet til transport af dyr og der er både varme og sikkerhed.
Vi har aldrig haft nogen problemer og jeg tror bestemt hunden bare tror den er ude og køre bil.
Transport kassen skal man selv medbringe og den skal være fly godkendt. Der skal være min 10 cm frit over hundens hoved når den står oprejst. Det er godt nok nederen at bliver afvist ved skranken før sin ferie så sørg for at alt er i orden.
Du er velkommen til at få hjælp og råd af os. Vi har rejst 3-5 gange om året med vores hunde og vi har endda flere med af gangen.
Hele afrejse proceduren er let nok. Hunden skal igennem sikkerhedstjek sammen med transport kassen. Der er helt særlige regler for hvordan flyselskabet skal handle din hund og tro mig. Det er noget vi er meget obs på. Vi står altid og tager billeder ved gaten når de ankommer med vores hunde.
Der er ingen grund til at bedøve din hund eller give den rejse medicin. De skal lære at flyve og rejse som alt andet her i livet.
Viser du din hund at du er tryg så er de det også.

Det er lykken at rejse på ferie og have sine hunde med. Mange steder i verden er det helt i orden og hunde er velkomne...

LIDT REKLAME !!!

Vi flyver altid med NORWEGIAN.
De er seriøse og som snart de eneste medbringer hunde på deres fly.
Der kan være fire hunde i deres lastrum på hver flyvning og det koster kr. 300,- pr hund pr vej.

CIMBER tager KUN hund med i kabinen og den må max veje 8 kg med taske. Deres begrundelse for ikke at medbringe hunde i deres lastrum er fordi der er så koldt at de ville fryse ihjel. Uha Sikke en forklaring...

SAS medbringer også hunde og er vældig gode til det også. SAS er toppen af poppen men flyver desværre ikke direkte til Alicante, vores fortrukne rejsemål.

Så vi flyver med Norwegian og ælsker det...

FORSVARLIGT OG KORREKT REJSEUDSTYR !!!

Vi anvender Gullivers flytransport box når vi rejser. Dem er vi utrolig glade for. Vi bruger størrelse 6 til vores staff piger og den måler L 92 x B 64 x H 64 cm
Man skal bestemt ikke møde op med en for lille transportbox for så ryger man direkte hjem igen.
Der skal være 10 cm frihøjde over hundens hoved når den står oprejst i boxen. Men du skal altid tjekke med det flyselskab du rejser med. De har nogle gange forskellige regler og procedure.
Jeg lover dig det er uhyggeligt og stå med en emsi flyarbejder der mener din box er for lille.
Når du køber boxen følger der en vandskål med. Du skal ikke købe hjul til. Det er bestemt ikke fedt at køre boxen med hjul. Det du gør er at læsse den på bagage vognen, dem lufthavnen har og lægger din kuffert ovenpå. Det dure. Boxen holdes på plads og der er ikke nær så mange bump for hunden.
I bunden af boxen lægger du et godt stykke wetbed. Så bliver vædske fjernet fra hunden under transporten.
Når flyet bremser får vandet i vandskålen en ordentlig tur.
Vi lægger vandskålen i fryseren før vi rejser. Med vand i selvfølgelig, smil.
Når vi skal afsted tager vi det frosne vand med og sætter det i boxen når vi er i lufthavnen klar til afgang. Så er der dejlig frisk køligt vand til hunden under hele turen og vandet havner ikke i boxen ved take off. I hvet fald ikke alt vandet.

Du kan købe en original Gulliver box str. 6 hos os, helt ny for kr. 1089,00 (Sælges via firmaet Hooked4pets.dk)

Skal du bruge andre størrelser så er målene her
Str. 4  L 79 x B 58 x H 60 cm  kr. 679,00
Str. 5  L 79 x B 58 x H 60 cm  kr. 798,00
Str. 6  L 92 x B 64 x H 64 cm  kr. 1089,00
Str. 7  L 104 x B 73 x H 75 cm  kr. 1.289,00