Din garanti for kvalitet, racerenhed og sundhed.
Kennel Purestaff's

Kennel Purestaff's garanti

Vi har vores papirer i orden og vi har selvfølgelig bestået den lovpligtige opdrætter uddannelse igennem Dansk Kennel Klub som er underlagt den verdens opspændende hovedorganisation F.C.I
Vores kennel har haft kennelbesøg uden anmærkninger og vores mål er at opføre os etisk og moralsk korrekt overfor vores dyr og nye hvalpeejer.

Vi betaler selvfølgelig moms og skat. Vores kennel har lovpligtigt CVR nummer som er DK19857034

Vores købskontrakter er simple og ærlige. Vi formidler hundehvalpe efter købsloven og udsteder selvfølgelig den lovpligtige garanti på vores hvalpe. 2 år fra overtagelses datoen. Det vil sige den dag hvalpen flytter hjemmefra os og ind til dig.

Vi er lovpligtigt forsikret med ansvar og udvidet ansvar.

Vores hvalpe sælges med en tilbagekøbsret. Dette skyldes at vi ønsker at vide med 100% sikkerhed hvor og hvem der har vores opdrættede hvalpe. Hvis man af en eller anden årsag ikke kan eller vil have den hvalp/hund man har valgt fra os så skal vi have den tilbudt tilbage. Vi betaler selvfølgelig for den. Vi vil så finde en ny familie til hunden og sikre at den får det værdige og gode liv som den er sat i verden for at få. Man behøver ikke komme med en forklaring. Vi hjælper med glæde og har den eneste mission, at sikre vores hvalpe det optimale liv, HELE deres liv.

Alle vores hvalpe sælges som familie hunde. De er opdrættet med ære og respekt for racen. Den tid de får mest af er i familien. Vil man udstille så hjælper vi med glæde.
Vil man anvende sin Purestaff's til avl så ønsker vi at godkende valgte avlspartner da vi har lagt liv og sjæl i at udvikle den blod linje og deraf hvalp for fremtiden.
Vi vil bestemt ikke ønske at vi bidrager til misbrug indenfor opdrættet her hjemme. Så vil man ikke samarbejde med os indenfor avl så kan man ikke anskaffe sig en hvalp fra os.
Det skal ikke forstås som at vi vil bestemme og vi vil kræve noget som helst. Vi vil blot godkende de valg man træffer.
Til gengæld så vil vi med hele vores hjerte støtte og hjælpe. Vi har forbindelser til de bedste SBT opdrætter i ind og udland og vi deler så absolut vores viden med vores hvalpeejer.

Vi anvender kun sunde dyr i vores avlsprogram. Vi tester for HD (hofter) AD (albuer) Patella (knæskaller) Demodex (allergi) L2Hga, Hc og PHPV. Læs på vores hjemmeside hvad alt dette betyder. For os betyder det avl af sunde hunde som kan leve et sundt og godt liv.

Vi opdrætter med det som kaldes en ELITE stamtavle. Vi er medlem af DKK (Dansk Kennel Klub) DTK (Dansk Terrier Klub) og underlagt den verdens omspændende organisation F.C.I
Vi er stolte over at opdrætte brede racetypiske staff børn. Vi elsker racen og mener sundheden er alfa omega for det gode hundeliv.

Vores hvalpe koster 14.000,-

Vi tager ikke penge før vores hvalpe er født og du har fået garanti for at hvalpen er din.

Vi har åbenhed omkring vores opdræt. Der er ikke noget fejet ind under gulvtæppet. Vi har et koncept som til en hver tid kan tåle at blive efterset i en hver krog. Vi har ikke at gøre med hundehandel eller avler på hunde med dårlige hofter, albuer eller dårligt temperament.

Læs her hvad der følger med en hvalpebasse fra os.

PUNKT nr. 1 - Det vigtigste er selvfølgelig hvalpen !!!

En hvalp fra Kennel Purestaff's er født i vores varme stue. Lige midt i vores hverdagsliv. Fødslen foregår med musik, kærlighed og det normale liv vores tæver kender. Tilstede er kun jeg og Cliff. Vores tæve får god tid til at blokke op og vi er ved hendes side døgnet rundt.
Hvalpene kommer til verden hver især og bliver vejet, målt og mærket. Tiden for deres fødsel noteres og de lægges til at amme med det samme.
Vores tæve bliver fodret hver anden time igennem hele døgnet og alle hvalpe undersøges af vores dyrlæge straks de er født. Vores dyrlæge kommer i vores hjem så hvalpe og mor ikke bliver unødvendigt stresset.
Vores hvalpe bliver sammen med deres mor alle otte uger og de ammer til de flytter. Vores andre dyr bydes velkommen i fødekassen efter det 3 døgn og hvalpene trænes i alt der har med deres fremtidige liv at gøre.
Vi lydtræner vores hvalpe fra de er ca. 4-5 uger gamle. Vi har alenetid med hver enkel hvalp og vi går som regel altid rundt med en hvalp på maven for at give dem et tæt og naturlig forhold til os mennesker.
Alle vores hvalpe er renlige når de flytter hjemmefra. De har spist alt hvad der findes af mad til hunde i de otte første leve uger.

Vi har fundet den bedste avlspartner til vores tæve og derved sikre dig en racetypisk original SBT.
Hvalpen er født af stambogsførte ægte Staffordshire Bull Terrier. Ingen kopi eller uoriginal hvalpe hos Purestaff's.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 2 - Stambogsføring under FCI - DKK !!!

Vi stambogsføre vores hvalpe under Dansk Kennel Klub DKK. Hvalpen får med sig et internationalt stambogscertifikat med aner flere generationer tilbage.
Det koster at stambogsføre sine hvalpe men det sikre at man har fuldstændig sikkerhed for at det i sandhed er den tæve og den han der har fået det kuld hvalpe.
Denne stambog skal følge hvalpen hele dens liv og ved ejerskifte skal ejerbeviset indsendes. I vores kontrakt skal vi have besked inden en hvalp ejerskiftet. Vi har en tilbagekøbsret og ønsker at følge vores hvalpe.
Man må ikke aflive sin Kennel Purestaff's SBT uden at tale med os først.

Stambogen er fra os en ELITE stambog Basis Plus. Vi tester for de originale avlskrav på racen indført 1 marts 2010

Alle avlskrav er ændret til anbefaliner i 2014. Flertallet bestemte at de skulle fjernes fra racen. Vi stemte imod. Alle krav blev ændret til anbefalinger. Vi tester fortsat vores avlsdyr også selv om DKK/DTK ikke kræver det. Vi mener viden forpligter og ønsker at give vores hvalpe de bedste vilkår for en sund start på hundelivet.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 3 - Medlemskab af DTK !!!

Vi sætter en ære i at stambogsføre vores hvalpe og vi er medlem af DKK samt DTK. Dansk Terrier Klub er den special klub vi er underlagt med vores race. Staffordshire Bull Terrier hører til i gruppe 3 og vi har som race en racegruppe i DTK.

Vi indmelder dig i DTK og betaler for det første år. Det gør vi klart fordi vi som seriøs opdrætter ønsker at støtte vores racegruppe men også for at give dig alle de fordele som der følger med et medlemskab.

Du kan benytte alle DTKs trænings pladser med hvalpe hold. Du kan deltage i ringtræning og drage fordele af de aftaler klubben har lavet for vores race.
Når det første år er gået kan du selv beslutte om du vil fortsætte dit medlemskab. Det koster 325,- om året at være medlem og dertil kommer et magasin som giver en masse god læsning.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 4 - Sundhedsbog !!!

Vi opdrætter sunde og raske hvalpe. Vores dyrlæge team udfærdigere en sundhedsbog som følger hvalpen hele livet.
Hvalpene undersøges når de er 7½ uge gamle. De bliver vurderet mentalt og om alt er som det skal være.
Hvalpen er sikret med vacciner gennem moderen fra fødsel til ottende uge. Vi vaccinere vores tæver før de skal parres så vi opnår maximal dækning i de små hvalpe. I ugen før de skal flytte hjemmefra får vi vores dyrlæge på hjemmebesøg for sundhedstjek, chip og vaccine.

Vi vaccinere med NOVIVAC PUPPY.
Herefter skal din Purestaff's hvalp re-vaccineres. Dette får du en udførlig instruks i på flyttedagen.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp

PUNKT nr. 5 - Herpesfrie hvalpe børn !!!

Vores hvalpe fødes HERPES frie. Vi har dyb respekt for sygdommen HERPES. Det er en nasty virus som din hvalp fødes med hvis tæven ikke bliver vaccineret mens hun går drægtig. Mange opdrætter vil spare denne vaccine væk. Det gør vi ikke.
Vi sikre dig ved at følge vores dyrlæges anvisninger med hensyn til HERPES vaccine programmet.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 6 - Ormefrie hvalpe !!!

Inden vores tæver bliver parret behandler vi dem for indvortes orme. Vi gør det selvfølgelig først efter vi har fået undersøgt om tæven har orm.
Selv om tæven er behandlet for orm før og under drægtigheden fødes hvalpene med "sovende" orm.
Vi behandler alle hvalpe i 3 - 5 og 7 leveuge for orm.
Du bør rådføre dig med din dyrlæge hvornår du næste gang i dens liv skal undersøge den for orm og derefter behandle efter din egen dyrlæges anvisninger.
I dag tester man før man behandler.
Der er dog undtagelser som feks ved rejser til nogle lande.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 7 - Næringsrigtig fodring før, under og efter !!!

Vores tæve fodre hvalpene med råmælk fra fødslen til de flytter hjemmefra. Vi bidrager fodringen med fast føde fra de er tre uger gamle.
Vi starter med vores særlige tilvæningsblanding og derefter fodre vi med råt kød, Natural Greatness Pet Food hvalpefoder, Ziwi Peak foder, frugt, grønt, fisk, ost, olier og alt muligt andet godt. Dette gøres for at sikre de små hvalpes immunforsvar og sikre dem mod mad allergi under flytningen.
Det har virket for os og vi ved udmærket at vi er de eneste som deler denne holdning. Andre fodre med opblødt hvalpefoder. Det er efter vores mening ernæringsfattigt og mangelfuldt.
Vi bruger mange kosttilskud og vi lære vores hvalpe at de ikke behøver at frygte at de ikke får mad nok.
Vi fodre mange gange i døgnet og vi er meget beviste omkring kosten.
Når hvalpen flytter hjemmefra medbringer den en foderplan samt foder til den første tid. Vi anbefaler hvalpefoder fra Natural Greatnes Petfood som forhandles igennem Hooked4pets.dk


Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 8 - Hvalpen data i billeder og tekst !!!

Vi vejer hvalpene ved fødslen og hver dag de første tre uger. Derefter hver uge til de rejser hjemmefra.
Dette er for at sikre at alle hvalpe får den vækst de skal have og at ingen skubbes væk eller får for lidt mad.
De skemaer vi laver med vægten udleveres og vi har lavet en fin Purestaff's mappe til hver enkel hvalp med observationer og data.
Vi tager en masse billeder og video. Det hele vedlægges på en cd.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 9 - Chip, pas og Dansk Hunde Register !!!

Chipmærkning foregår ved hjælp af en kanyle, hvori der sidder et stempel. Inde i kanylen sidder mikrochippen (transponder), som skal være ISO-certificeret. Ved indsprøjtning placerer man chippen midt på halsen på overgangen mellem muskel og spækkam.
Vi chipmærker vores hvalpe når de er ca 7½ uge gamle. Det er med den internationale chip så hvalpen kan færdes i ind- og udland.
Chipnumret står på stambogscertifikatet samt i sundhedsbogen.

Vi indmelder og betaler for den lovpligtige registering i Dansk Hunde Register. Hunden data indsendes og vi indsender dine oplysninger så du står som den nye ejer.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

Skal du ud og rejse med din hund eller vil du gerne fra starten have et Internationalt hundepas til din hvalp så kan du for en merpris på kr. 100,- få det med hvalpen.

PUNKT nr. 10 - VIP rabat hos Hooked4pets.dk

Vi driver og ejer webshoppen Hooked4pets.dk

Det er vores hovedsponsor og du får en VIP status med hjem med hvalpen. En uge efter din hvalp er født får du tilsendt en VIP kode så du kan begynde at handle ind til dit nye familie medlem.

Din rabat bliver fratrukke i kontanter hver gang du handler. Vi har alt dit hunde hjerte kan begære og har du særlige ønsker kan vi helt sikkert skaffe det hjem til dig.

Din VIP rabat er så lang tid du ejer din Purestaff's hvalp. Vi sender dig nyhedsbreve og sikre du altid får de gode tilbud. Shoppen har over 10.000 vare og der kommer hele tiden flere til.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 11 - Din hvalp vil savne sin mor !!!

En hvalp der flytter hjemmefra savner sin mor, sine søskende og de daglige rutiner. Vi har været sammen med dem fra de duftede livet første gang og de vil i rigtig lang tid huske de otte ugers oplevelser og indtryk.
Vi har noget bestemt legetøj liggende i fødekassen fra dag et. De får lov til at lege med alle disse legesager alle sammen og de kommer derved til at dufte (lugte) af mors mælk, de andres savl og alt det andet der er naturligt i et hvalpeliv.
Hver eneste hvalp får en genstand med når de rejser. Den kan gøre dem tryg og minde dem om deres familie. Vi har viden om at det virkelig gør en forskel. Mange af vores hvalpe har den legeting i deres bedste hundeseng rigtig længe efter de er flyttet fra os.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 12 - Vi træner de små !!!

Vi træner vores hvalpe fra de er ganske små. En af de vigtige ting er at de kan stå på et bord stille og roligt. Det er en kæmpe fordel hvis man skal udstille sin hvalp i fremtiden men da så bestemt også når den skal til dyrlægen og derhjemme ved undersøgelser og pleje.
Den lille hvalp skal have klippet negle, den skal i bad og øre og mund skal man kunne undersøge og pleje.
Vi træner den på bordet, på gulvet og denne træning skal fortsættes der hjemme.
Mange af vores hvalpe anskaffes med henblik på udstilling nationalt og internationalt. Så vi har så påbegyndt den del af programmet dertil.
Det at klippe negle og rense øre er alle vores hvalpe helt trygge ved og vi hjælper selvfølgelig gerne fremover.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 13 - Udstyr !!!

Vi træner vores hvalpe i at gå med halsbånd, sele og line. Træningen starter tidligt og vi sikre derved at hvalpen har tryghed i at færdes med sit udstyr på når den flytter hjemmefra.

Vi forære dig et lækkert sæt indeholdende en Hurtta Y sele samt halsbånd og line. Vi anbefaler brug af sele til hverdag. Halsbåndet er til pynt og til træning. Det skal du nok få instrukter om fra os.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp.

PUNKT nr. 14 - Hvalpe vask !!!

Hvalpen har været i bad og oplevet daglig pleje. Vi vælger at vaske hvalpen i shampoo og balsam som er specielt klinisk og allergivenligt fremstillet til den fine bløde hvalpepels.
Vi bruger selvfølgelig det bedste og det er efter vores mening produktet B&B Økologisk Hvalpe Shampoo.

Det indeholder ingen farve eller tilsætningsstoffer og indholdet er designet til at skåne hvalpen og pelsen.
Vi synes det er mega vigtigt at din hvalp har prøvet at blive vasket i rolige og kærlige omgivelser. Sammen med sin mor.


Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp

PUNKT nr. 15 - Forsikring !!!

Vi tilbyder dig en rigtig god forsikring af din nye staff hvalp. Når man stambogsføre under DKK får man en hvalpe forsikring med stor rabat med. Vi anbefaler klart at man siger ja til dette tilbud og tegner alt man kan få med før hvalpen flytter ind.

Vi hjælper med det hele og sikre at hvalpen er forsikret den dag den rejser fra os. Vi benytter Agria Dyreforsikring og sygeforsikre vores egne hunde der. Vi har også en livs dækning på vores hundebørn.

Dette er inklusiv i prisen på din Purestaff's hvalp

PUNKT nr. 16 - Lydtræning !!!

Vi lydtræner vores hvalpe. Den bedste tid er mens de små ligger trygt hos deres mor. De bruger det meste af tiden på at spise og sove.

Vi lydtræner hvalpene med nogle professioneller lydtrænings cder. De er fyldt med alle slags hverdags lyde som knallert, lyn og torden samt fyrværkeri. Vi har stor erfaring med denne træning og ved hvor vigtigt dette er for de små. Dette ruster dem til det rigtige liv udenfor hvalpe kassen og vi ønsker at sende dem hjemme fra så godt klædt på som muligt.

Dette er inklusic i prisen på din Purestaff's hvalp

PUNKT nr. 17 - Purestaff's !!!

Det koster mange penge at holde hund. De penge skal man huske at lægge budget for.
Det er jo ikke kun anskaffelses prisen man skal opspare men tænke på at hunden de næste måske 15 år koster penge til dyrlæge, forsikring, foder, træning, udstyr og meget mere.
Har man ikke penge til det hver måned så er det uforsvarligt at anskaffe sig en hund.

Vi har avlet en sund racetypisk hvalp. Vi har brugt de bedste hanhunde i verden. Vi har rejst langt og brugt alle vores sparepenge på at få lige præsis det vi ønsker at berige racen med.
Vi opdrætter bestemt ikke hvalpe for at leve af det eller for at forvente et stort overskud. Hvis vi kan få det hele til at gå i nul så er vores mission lykkes.

Vi ved godt at der er nogen er i landet som sælger en hvalp dyrere end os. Men det må jo stå for deres egen regning. Vi holder vores pris nede så vi bare kan få det til at løbe rundt. Ved at sætte priserne for højt får vi flere og flere til at vælge de tavleløse Staffer. Vi opdrætter efter ELITE stamtavle kravene og sundhedstester vores avlsdyr før parring.
Det er ikke fordi der nødvendigvis er noget galt med tavleløse hvalpe men man skal lige huske en ting.
Her i landet har vi omvendt bevisførelse på vores race. Det vil sige at bliver man stoppet med en tavleløs SBT kan man ikke bevise hvad den er lavet af. Det er ikke nok at sige at den er født af to ægte SBTer. Man skal bevise det.
Der er mange hunde handler og useriøse opdrætter som øjner udsel mammon i disse tider.
Lad dig ikke friste. Køb den ægte varer.

Man kan sagtens købe en kopi GUCCI taske og den ligner ved første øjekast. Dog vil den aldrig blive en ægte GUCCI og den holder bestemt heller ikke til livet og brugen.
Måske en dum sammenligning men måske du forstå meningen.
PS: Dem som sælger tavleløse hvalpe vil forsøge at bilde dig ind at du til enhver tid kan bevise det er en SBT. Du kan få lavet en DNA test. Dette er IKKE SANDT. En sådan DNA test som beviser hvad en hund er rørt sammen af FINDES IKKE

Du kan komme på vores venteliste !!!

Kort sagt så får du en rigtig skøn ven for livet hos Purestaff's fordi vi elsker vores hunde og vil altid være ved din side i fremtiden.
Vi vil også hjælpe dig med udstillinger hvis det er dit ønske. Skal du have sunhedstestet din hund i fremtiden hjælper vi også med det.
Vi vil tilbyde dig vores hjælp og assistance i et hvert henseende fra den dag du vælger din hvalp og fremover.
Vi har kælet og gjort os umage med forældrene til din hvalp fra Purestaffs. Hanhunden til vores kuld er extraordinær og begge staffer vi har parret har blodet i orden. Vi går ind for sunde hunde som både kan udstilles og fungere i livet.

Med venlig hilsen

Susanne og Cliff Schwartz