Kennel Purestaff's engle

Når man opdrætter racehunde så vil man komme til den tid hvor en hund træder ud af avlsprogrammet. Det kan være grundet uegnethed, sygdom eller fordi en tæve har leveret de ønskede kuld.

I vores liv har der været vores Dronning MILLE. Hun var den første staff pige i vores univers. Hun fødte vores A og B kuld. Fra starten blev der så derved skabt to nye avlstæver MOCCA og EMMA. De to søstre skulle lave næste generation.
Den drøm blev så ikke helt udført. Vi har forsøgt rigtig mange gange at parre, inseminere og parre igen. Desværre uden held.

MOCCA fik fjernet sit underliv ved den sidste parring. Hun blev drægtig med hendes kæreste efter inseminering februar måned 2015 men der indtrådte en lukket livmoders betændelse en måned efter som var så alvorlig at hun mistede alle hvalpe samt hendes livmoder. Så det blev en trist afslutning på drømmen om hvalpe på vores eget opdræt MOCCA pigen. Dog lever hun i bedste velgående som ny dronning i vores hjem og sjæl.

EMMA har heller ikke fået leveret vores drømme hvalpe. Hun er frisk og sund men drægtig kan hun åbenbart ikke blive. Nu er hun blevet 6 år og det lakker bestemt mod enden også med hende.

Her finder du masser af billeder og data om vores piger der har aftjent deres værnepligt i vores Kennel verden.