Vi går utroligt op i korrekt fodring.

Vi fodre bestemt ikke i blinde. Ernæring er en stor og vigtig post for en sund og velfungerende hund.
Der er så mange myter om fodring og mange ser det som en sand videnskab eller religion. Der er nu ikke så meget hokus pokus i det at fodre korrekt. Men der er mange penge på spil og foder firmaerne slås om os som forbruger med det ene underlige ord efter det andet. Premium, elite, Special, Raw, BARF, koldpresset og så videre. Mange hunde får bestemt ikke det de har brug for og dette vil udvikle dårlig trivsel og forkortning af livet.

Som ernæring er vigtig for os mennesker er den bestemt det også for vores hunde.

Nogle mener det ene om antal af måltider og andre om mængder. På diverse foder sække står der anført et nøjagtigt mål pr dag pr kg. I min verden er dette bestemt ikke godt nok. Der er forskel på hunde som på mennesker og især på deres aktivitets behov.
Hvis man starter fra hunden er ganske lille med korrekt fodring så når man langt i jagten på en sund og glad hund.
Dårlig fodring giver hunde i ubalance og dårlig trivsel. De får sygdomme, hudproblemer, dårlig ånde, dårlige tænder og lever kortere.

BAD FOOD BAD DOG
Her hos os i Kennel Purestaff's er det at fodre korrekt en lidenskab.
Jeg er livsstils coach og har arbejder med kost og ernæring siden 1986. Godt nok til mennesker men den erfaring jeg har suget til mig over alle disse år har jeg overført til vores hunde og hvalpe.
Vi starter allerede vores speciel fodring flere måneder inden vores tæver bliver parret.
Hverdagen er planlagt med en alsidig fodring. Mine hunde får forskellige ingridienser i deres madskåle hver dag. De får olier og tilskud. Vitaminer, urter og mineraler.
Vi har aldrig haft en syg hund og deres maver er altid i orden.
Tre måneder før vores tæve skal parres opstarter vi et særligt program for at forberede hende på at give liv til sine hvalpe. Det øger hendes chance for at blive drægtig og til at få et stort sundt kuld.

Efter parringen overgår vi til et andet foder program og alle de uger hun går drægtig er opdelt i perioder med planlagt ernæring. Dette gør vi for at opbygge og forberede hende på en sund og god fødsel. Vi vil gerne have at vores tæve går tiden på 63 dage ud og vi mener bestemt at det er afgørende at hun har en god form og bliver vitaminiseret korrekt under hele forløbet.

Når hvalpe basserne er født opstarter vi et nyt program for tæven. Hendes rå mælk er livs vigtig for de små og hendes form og tilstand afgørende for hvor god en mor hun kan være. Vi forbliver ved hendes side 24 timer i døgnet til hvalpene er 8 uger.

Hver uge betyder særlig kost hver 3 time til tæven. Når de små skal have deres egen mad opstarter de i vores særlige fravænningsprogram og når de flytter hjemmefra er de godt rustet til deres nye liv hos de nye ejer.
De diger til de flytter. Vores tæver får hænge barm og det er vi fuldstændig lige glade med. Det er vigtigt for os at vores hvalpe får det optimale fra dag et.

Vi fodre ikke med opblødt hvalpe foder. I min verden er det bare vand med lidt fattigt snask i. Ikke noget vores hvalpe skal opvokse på.

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og du som bliver en hvalpe ejer af en Purestaff's hvalp kan regne med vores hjælp og assistance for evigt.

alle billeder på denne hjemmeside er underlagt retten om ophavsret. Intet på hjemmesiden må kopieres.

Når vores hvalpe flytter hjemmefra !!!

Når vi sender vores hvalpe hjemmefra er de godt trænet i at spise korrekt. De er renlige og deres immunforsvar er i top form.

Den fordring vi udsætter dem for dagligt er nøje overvejet og tilpasset hver enkel hvalp. De får adgang til mad 5 gange i døgnet samt mælk fra tæven.

Vi sikre at vores nye hvalpeejer er godt rustet til at fortsætte det gode fodringsliv og skaffer de rigtige produkter hjem til dem med deres særlige Purestaffs-VIP-Rabat-Ordning...

Vi vil gerne understrege at vi IKKE anbefaler BARF også kaldet råfodring til hvalpe. Det indeholder bestemt ikke nok af alt det gode for at opbygge en tæt og god knogle - og muskelmasse.
Vi er tilhænger af BARF princippet men man skal være kost og ernæringsekspert for at tilrettelægge en kost for sin hund der er god nok.

Flere og flere hunde kommer til dyrlægerne med mangel skader og i nogle tilfælde så dårlige at de aflives. Fodring er ikke for sjov og man skal vide hvad man gør.

Vores hvalpe får et nøje tilrette lagt madprogram til de er 12 måneder gamle. Så er fundamentet lagt og man kan nu gå ned i antal måltider og spise anden slags foder.

Hvalpe spiser hvalpefoder.

For os er det noget næsten helligt at fodre korrekt. De tonsvis af penge vi bruger på fodring spare vi på dyrlæge regninger. Så kan man jo personligt vælge hvad man synes er bedst.

Vi er Purestaff's og vi gør tingene på vores måde men vi kan sikre at alt er gennemprøvet, testet og undersøgt hos eksperter. Vi er eksperter og derfor gør vi det vi er bedst til..