PURESTAFF'S BLACK QUEEN KAHLUA aka KAHLUA

Kahlua kom først ud. Hun blev født med benene først men lå flot i sin pose. Hun fik rødt bånd på og blev en lille uge længere hos os og sin mor Mille.
Kahlua bor i Roskilde hos Martin og Josephine.

KAHLUA juli 2011

PURESTAFF'S BLACK PEARL CLEO aka CLEO

Næste skønhed der så livet blev Cleo. Hun fik gult bånd og havde symetriske hvide aftegninger på forpoterne. Hun kan ikke lade sin hale være stille på noget tidspunkt af dagen. Hun er simpelhen så glad altid. Cleo var klart alles legeven og er eneste som flyttede rigtig langt væk. Nemlig hos sin far Benny og mor Eva i Herning.

CLEO aug 2011

PURESTAFF'S BLACK GANGSTER aka DJANGO

Endelig ankom der en dreng. Djanco så verdens lys og har bestemt ikke sovet i timen. Han er altid frisk og klar på udfordringer. Djanco skulle vise sig at blive eneste hane i reden og det passede bestemt Djanco fint.
Han bor i Værløse hos sin far Ole og mor Michelle. De fik lov til at vente på Djanco meget meget længe. Flot deres tålmodighed holdt.

DJANCO er en rigtig herre. Stor og flot her i 2011

PURESTAFF'S BAIL ME OUT OLIVIA aka OLIVIA

En pige mere blev født og sikken en skøn pige. Olivia var den største og hun var længst om at komme op og gå. Hun lå næsten altid ved patterne og nød sin mors kærlighed og varme.
Olivia fik lyserødt bånd på og flyttede til Ishøj hos David og Annelouise.

OLIVIA anno 2011

PURESTAFF'S BRIGHT HOPE MICHA aka MICHA

Næstsidste hvalpebasse blev Mischa. Igen en tæve. Hun var altid med fremme når der skete noget nyt. Hun snakker meget og er en rigtig linselus. Hun må klart være den fødte hundemodel. Elsker opmærksomhed og skal nok fortælle man har overset hende for længe. Kim og Kristina fra Søborg ventede rigtig længe på deres stjerne Mischa. De tre fortjener hinanden så meget.

MICHA

PURESTAFF'S BABY DARK MONIQUE aka MONIQUE

B-Kuldet gemte kun på en hvalp mere. Det blev endnu en tæve. Monique kom sidst og som sin halvsøster Mocca fra kuldet året før, kom hun som rosinen i pølseenden. Vi troede ikke der var flere men vupti der kom Monique. Hun fik mintgrønt bånd på. Var lille , fin, feminin og kær.
Tina og Thomas blev hendes nye familie og heldigvis rå forkæler de hende.

MONIQUE juli 2011