VELKOMMEN HER !!!

Vi vil gerne her beskrive de teams og samarbejdspartner vi har i Kennel Purestaff's

Velkommen

SPONSOR HOOKED4PETS

Vores sponsor her i Kennel Purestaff's er:

HOOKED4PETS.DK
http://www.hooked4pets.dk

En shop på nettet som har alt det lækre til vores forkælede hunde vovser. Siden er under opbygning så følg med og find de gode sager.

Alle dem som bliver ejer af en Purestaff's får en VIP rabat ordning med Hooked4pets.dk
Det gælder på alt som firmaet forhandler.

Det man ikke ser på hjemmesiden har vi også..

Webshop Hooked4pets.dk

DYRLÆGE BIRGITTE SCHJØTH

Når vi skal have hvalpe så er det vores stjerne dyrlæge Birgitte Schjøth der står for hele den del.
Vi kommer med vores tæve før løbetids start for at få efterset alt er i orden og når løbetidens første dag har meldt sig hænger vi i telefonen hos Birgitte. På det tidspunkt får vi en dato for den første dag til blodprøvetagning af tæven. Alt efter tallet på prøven aftales det videre forløb.
De tæver vi så rejser med bliver undersøgt i det land vi rejser til og når vi er hjemme efter vellykket parring, foretages de sidste ting hos Birgitte. Vi vaccinere mod Herpes og vi giver ormekur for tæven og de små i maven.

Vi klare selv fødslen. Det elsker vi at gøre hjemme i en dejlig varm stue med starin lys, slik, gode film og rolig musik. Vi har længe inden fødslen vist tæven hvor hun skal føde eller nærmere hvor hun kan føde for det bestemmer de jo selv når det kommer der til.

Når vores hvalpe er født bliver de imellem 7 og 8 uge undersøgt og helbredsbeskrevet igen hos Birgitte.

Birgitte er grundig og dygtig. Alt der har med reproduktion, hvalpe og fødsler står Birgitte Schjøth for hos os.

Dyrlæge Birgitte Schjøth ejer og driver en super anerkendt sædbank. Hun har beskæftiget sig med reproduktion i utrolig mange år og har forfattet bøger om emnet.
Birgitte underviser på den lovpligtige opdrætter uddannelse under DKK og hun er den man rådfører sig med om man er opdrætter, hundeejer eller anden dyrlæge.
Vi har kendt Birgitte rigtig længe og vi elsker at komme i de trygge varme omgivelser som der skabes om vores højt elskede staff børn hos Birgitte.

Du kan læse alt om Canicold på
http://www.canicold.dk

DYRLÆGE IB ENGELHARDT

I Værløse bor vores dyrlæge Ib Engelhardt. Han er en herre med årevis erfaring. Ib står for røngten og undersøgelser af vores opdræt.
Ib synes vi er en af Danmarks bedste dyrlæger til at tage HD og AD billeder. Hans livslange erfaring og kærlighed til dyrene skinner igennem alt han laver. Man er i de bedste hænder hos IB og den rolighed og venlighed kan man ikke modstå.
Jeg har endnu ikke set en hund, der ikke synes det var skønt at komme hos Ib og hans medhjælper Camilla.
Vi står inde for Værløse Dyreklinik.