Endelig kom de så !!!

Tirsdag aften 23:20 gik Mille i gang med at blokke op. Hendes temperatur var 36,8 og det sidste døgn startede mod fødslen. Mille tog hele opblokningen så roligt at vi flere gange blev i tvivl om det nu var det. Omkring 17:35 halsede hun mere kraftigt og 17:40 gik der lidt vand. Det var klart og der var ingen veer. Klokken 18:05 havde hun veer og vupti ud kom den første hvalp. Det blev en tæve og Mille tog ganske roligt imod opgaven at nu være blevet mor for anden gang i hendes liv. De næste 5 hvalpe kom med jævne mellemrum til den sidste blev født 21:28 onsdag den 5. maj 2010
En stor dag i vores liv. Cliff fødte dem alle sammen med Mille. Det er en stor begivenhed og alt forløb meget roligt og uden problemer. Mille får et par veer og ud kommer hvalpen. Hun er super god til at lave forarbejdet og rigtig god til at føde dem. Der var et par der kom uden moderkagen men den "fødte" hun så mens hun ammede de små nyfødte børn.
Alle har advaret os om at lade Mocca, Milles datter fra A-kuldet og som bor i vores hjem med Mille, være tilstede i stuen og "man" skal fjerne alt fra tæven når de har hvalpe. Sådan er det ikke hos os. Mille er så rolig og i balance at hun ikke har problemer med hverken os, Mocca, Ofelia vores kat eller andre for den sags skyld. Vi tilkaldte en dyrlæge til hjemmet i går torsdag for at få tjekket om alle hvalpe og Mille var i orden. Han var også ret overrasket over Milles gavmildhed og hengivenhed overfor ham og det han gjorde med de små.
Det er jo skønt når alt bare går som det skal. Vi fodre Mille hver 3 time. Hun får alle mulige tilskud og olier. Milles hvalpe er helt stille og rolige. Vi har alle oppe rigtig mange gange om dagen og overvåger dem 24 timer i døgnet. Vi skiftes til at sove og både hvalpe og Mille er priotet nummer et i vores liv. Milles fødegård er midt i dagligstuen og vi sover på sofaen på skift. Vi er sikker på at Mille sagtens kunne det hele selv men hvorfor skulle hun når hun har os.
Vi lever for vores hunde og ikke af dem. Vi lever med vores hunde og de er vores børn og vigtige for os. Alle hvalpe har fundet deres familier hvor de skal bo. Allerede nu er ventelisten til kuldet i 2011 startet og det viser jo at nogen tror på det vi står for og gør for racen. Vi er i hvert fald stolte over vores resultater til nu...

Mange hvalpe på vej !!!

Mille er gigant stor og maven rummer på masser ægte Purestaff's hvalpe basser. Nu er der kun 13 dage til forvetet fødsel.
Vi er klar og dem som venter på deres lille nye hvalp er klar.
Mille gider ikke ret meget mere. Hun sover, sover og sover. De små sparker gennem maven og de næste dage vil gå med at de falder ned til fødsel.
B-Kuldet er snart ude og smage på livet. Alle navne er designet og spændingen om hvordan de ser ud er ikke til at holde ud. Lige nu håber og drømmer vi om en let og smuk fødsel.
Vi skal nok holde alle orienteret her på hjemmesiden samt på millehunden.dk

Mille ser helt betuttet ud. Hun sover det meste af døgnet og kun en gang imellem går hun rundt. Hun vil stadig gerne ud og gå tur men det bedste er nu hendes lækre læder seng under skrivebordet.

Se denne video !!!

Mille er i dag tirsdag den 6 april 2010 på sin dag 34 og her kan du se en video om hvad der foregår i hendes mave lige nu.
Se video her

Vores B- KULD som de er lige nu

Vi venter hvalpe !!!

Siden sidste poteaftryk her på siden kan vi afsløre at vi venter næste kuld Purestaff's hvalpe. Mille har været til dyrlægen den 30 marts 2010 klokken 18:00 for at blive scannet. Hun har en god potion hvalpe i maven. Vi så fire fem stykker men man ved aldrig hvad der kommer ud. Mille har en lang livmoder og hun er i super form. Hendes hvalpe ligger langt oppe så man ser kun nogle af dem ved scanningen. Ved sidste kuld så vi fire og dyrlægen mente bestemt ikke der var flere. Hun fødte i otte timer og der kom otte. Så antallet ved man først den dag hun føder. Det er også det som gør det hele spændende til sidste hvalp. smil.
Mille er i dag den første april på sin dag 29. Nu er der ca 34 dage tilbage af "bagetiden" på B-Kuldet.
Mille er træt og hun er ikke til ret meget andet end hygge, putte og afslapning. Mocca drøner rundt og forsøger at få lidt leg ud af Mille men hun gider ikke. Mille nyder at være gravid. Det tror vi i hvert fald. Hun giver nogle hygge lyde fra sig når hun putter. Som når vi mennesker bliver nusset på ryggen og kælet for. Rigtig jumme lyde.. smil. Vi viste at hun var gravid før vi gik til dyrlægen idet hun denne gang meget tidligere viste tegn på det. Men vi turde ikke udmelde noget før vi var helt sikre.
Hver dag fodre vi Mille på en helt speciel kostplan. Den rummer diverse kosttilskud og produkter som faktisk også spises af mennesker. Vi giver hende vitaminer, kalk, olier, mineraler og meget andet. Hun får vand med urter i og vi forkæler og nuser hende til max. Det gav pote sidste gang og det er viden som vi har lært gennem 23 år med vores firma som personlige træner og wellness coaches.
Vi tror virkelig på at det gør en forskel og vi kan se når Mille mangler noget.
Der er en grund til at vi er Danmarks bedste diætister. smil... Puha nu berørte vi nok janteloven igen.. Men pyt.. Vi er sku gode til det vi arbejder med til hverdag.
Mille er i dag færdig med sin 4 drægtigheds uge.
Man kan nu tydeligt skelne for- og bagben. Øreflipperne er synlige som en lille fold og ører og øjne bliver dannet i denne uge.
Fosterhinderne kan i dette stadie føles som bobler på ca. 2,5 cm. størrelse.
Du kan læse her på hjemmesiden hvad der sker i den uge Mille går ind i fra i morgen af.
Vi får virkelig mange henvendelser hver dag fra søde varme familier. Vores krav er at vi møder hinanden og i ser vores hunde, kennel og hjem.
Alle kan komme i betragtning. Hos os drejer det sig ikke om at komme først.

Mille på dag 27 - Scanning hos dyrlægen

Endelig skete det så

I dag søndag den 21. februar 2010 er vores tæve Mille gået i sin anden løbetid efter hendes sidste kuld hvalpe.
Hun strutter af sundhed og vi har virkelig arbejdet på at forberede hende mere end optimalt. Vi glæder os som små børn til denne oplevelse og har bestilt flybilletter til Spanien. Vi forventer fødsel af et hold smukke sunde racetypiske klasse hvalpe den 3. maj 2010 med fraflytning den 28. juni 2010 hvor de så er otte uger gamle.
Vores udvalgte hanhund er klar til kærlighed med Mille og hans far siger han er vildt klar. Han har ikke parret tæver siden vi aftalte vores parring. Vores venner sydpå er meget seriøse og vi er meget taknemlige over at måtte anvende deres multi champion York House Marksman til denne parring...

Multi Champion York House Marksman

feb. 2010

Optakten til vores B-Kuld er startet. Mille fødte sit første kuld den første marts 2009 og har siden fraflytningen haft en løbetid imellem. Den fik hun i juli 09 og hendes krop og sind er nu fuldstændigt klar til endnu et kuld skønne hvalpe.
Vi laver kun hvalpe når vi selv vil have en hvalp fra kuldet. For os er det ikke penge der driver os til opdræt men fordi vi indestår for valget af avlsdyr og ikke går på af vejen for at bruge det bedste i verden for at nå vores mål.
Vi opdrætter for at forbedre racen og bringe flotte racetypiske hvalpe til verden.
Vi er bevist om det store ansvar der påhviler vores skuldre og vi nyder at have med racen at gøre. For os er det en balance mellem sundheden som skal være 100 procent og for det exteriøre som skal være 100 procent efter standarten. Dog vil det altid være umuligt at lave alt 100 procent men hvis man som udgangspunkt forsøger at stræbe efter det bedste så kan man da i hvert fald få noget der er tæt på.
Igen alt sammen efter vores mening. Alle opdrætter har forskellige mål men vores er ikke kun det ene eller det andet. Vi går ikke efter at lave champigons alene. Hvis vores sunde mentalt gode hvalpe udvikler sig til champions så er vi fuldstændig lykkelige og tager den oplevelse til os med kyshånd. Men det bliver ikke på bekostning af sundheden.
Kennel Purestaff's har allerede et godt rygte og til B kuldet kan vi afsløre at nogle af hvalpene skal ud og bo i udlandet. Ret langt væk endda.
Vi havde ellers en drøm om at lave hvalpe som blev max 20 km fra vores hjem men det holder ikke denne gang. Dem vi sender til udlandet skal gøre sig godt og der stilles store krav til dem. Vi glæder os for vildt til at se hvad Mille skyder ud sidst i marts måned senest i april.
Vi ville ønske der kom 10 af hver køn men det er bare en uopnålig drøm. SMIL.
Hvis du ønsker at følge med i kuldet så kan du tro der kommer data og billeder løbende her på hjemmesiden.

God fornøjelse til jer der venter og til jer der følger med...

Her ser du MILLE som skal føde B-Kuldet 2010