DIN HVALP SKAL MED I DIT BUDGET !!!

Vi vil klart og tydeligt give dig en drejebog for dit liv med din nye livsven.
Hvad det koster at eje og pleje en SBT..

NÅR VALGET ER TRUFFET !!!

Du har valgt at din Staffordshire Bull Terrier hvalp skal fødes og opdrættes hos os. Tillykke !!!
Vi har mødt dig og din familie. Du har set vores kennel og besøgt vores hunde. Vi har set hinanden an og fundet grundlag for at dele de næste år sammen i mere eller mindre grad.
Vi sender dig VIP mail og du kan følge med i alt vi foretager os. Du får alle nyheder først og er med helt fremme når beslutninger tages og ændringer formidles.
Under hele drægtighedsperioden er du velkommen og når der er født hvalpe får du data direkte via sms, mail, video og sender live via vores webcam.
Antallet af hvalpe samt køn vurderes og den vigtige besked ruller ind om det så var nu dit liv skulle beriges eller tålmodigheden igen skal trænes til næste fødsel.
Hvis din hvalpe basse er født så skal det første beløb falde på hvalpen.
Det er et reservationsbeløb og det lyder på 4.000 kroner. Dette beløb betyder at vi har aftalt køn og at din hvalp er født. Hvilken hvalp det er i kuldet bliver ikke afgjort endnu men du får selvfølgelig data over alle snorfarver de har og du kan live følge dem.

Når der er gået nogle dage er du velkommen til at komme og kikke til de små.
Det aftaler vi selvfølgelig så det hele passer.

I de otte uger der nu går kommer du og din familie. I bliver tæppebombet med billeder, video og information konstant.

Vi er døgnet rundt mindst en voksen ved hvalpe og tæve. Vi fodre og præger de små fra første gang de dufter livet.

I den femte uge udløser vi spændingen og du får en snor endten tilsendt eller om armen når du kommer på besøg. Derved ved du hvem der er din lille nye livsven. Det plejer at være en meget stor begivenhed og grunden til vi venter til femte uge er fordi der blandt vores hvalpeejer er flere der drømmer om avl og udstilling.

Når hvalpe bassen er blevet otte uger kan de flytte hjemmefra og vi aftaler hvilken dag der passer jer bedst. Vi har intet imod at de bliver længere. smil. Det er for os en utrolig trist dag men vi ved jo at den dag kommer.

Når den lille Purestaffs skal hjemmefra forfalder restbeløbet på kr. 8.000 og vi har alt klar til flytningen.

OLIVIA fra vores B-Kuld flytter hjemmefra juli 2010

DJANGO flytter også hjemmefra. snøft. Han er bror til OLIVIA

Det blev også et snøfte farvel til lille MICHA fra B-kuldet 2010

Pengene får poter at gå på !!!

Du får foder med til den første tid og selvfølgelig en super deal om ekstra foder til at fortsætte med.
Der kommer en mail til dig med et super tilbud om foder og det betales ved bank overførsel eller kontakt når du kommer efter hvalpen.
Du skal beregne hvalpe foder til de første 10-12 måneder. Vi skal nok hjælpe dig med hvordan, hvor meget og hvad du skal fodre med.
Vi skaffer alt hjem til dig med din 20% PURESTAFF VIP HOOKED4PETS.dk Rabat...
Et overslag er at du sætter 500,- kroner af til ekstra hvalpefoder.

Så har vi nogle super lækre tilskud. Vitaminer, olier og diverse som vi har benyttet til hvalpen under hele opvæksten til de otte uger.
Det kan du få et pakke med hvis du ønsker det Det vil nok ca løbe op i kr. 500,- Så er du i hvert fald godt kørende med hensyn til maden og tilskud.

Dårlig og mangelfuld fodring giver bestemt ikke en hvalp som trives og vokser som den skal. Overfodring er faktisk lige så skidt som underfodring. Korrekt fodring det skal vi nok lære dig til UG.

FORTSÆTTES......... følger