Purestaff's Amazing Emily Rose aka EMMA

Her får du sidste opdatering om EMMA. EMMA pigen udvikler sig rigtig flot. Hun bor i Køge hos hendes familie som elsker hende ubetinget. EMMA blev 7 måneder her den 1 oktober 2009 og dette sidste billede vi bringer her er fra hendes første udstilling i Brøndby over to dage. EMMA blev 2 bedste tæve hvalp og vi er så stolte af EMMA.

EMMA 2 år marts 2011

Purestaff's A Slumdog Millionaire aka HILTON

Hvalpen som kom nummer to blev døbt HILTON. Han var fra starten den største han i kuldet og faktisk holdt han føringen hele vejen igennem som den tungeste og største hvalp. HILTON er helt vidunderlig og han deltog sammen med EMMA og søster MOCCA i Brøndby udstillingen 19-20 september 2009. Dette billede er fra selv samme udstilling hvor hans bedste placering var 3 bedste han hvalp.

HILTON juli 2011

Purestaff's After Dark Knight aka CÆSAR

CÆSAR bor i København og han nyder virkelig livet i fulde drag. CÆSAR udvikler sig rigtig godt og hans forældre går utroligt op i hans udvikling og mål. Vi har ikke set CÆSAR fornylig men glæder os til snart at pille ved ham..

CÆSAR 2 år marts 2011

Purestaff's All Cool For Cats aka JOKER

Smukke unikke JOKER bor sammen med tonsvis af andre dyr. 30 heste, kænguruer, katte og to andre hunde. Barbie og Edna. Han er selvfølgelig kongen i paladset og styre sine piger med fast hånd.
Joker var på sin første udstilling 20-21 marts i Hårlev Hallerne.
Begge dage blev han BIM Junior. Stort tillykke til Joker og til hans familie.

JOKER 19 måneder

Purestaff's All Infinity aka ADIA

ADIA bor i Jylland og det er bestemt ikke så tit at hendes familie lægger vejen forbi øen her. SMIL. Men vi har mødt ADIA siden hun flyttede hjemmefra i april.
Vi følger med og ved at ADIA går meget fast og seriøst til ringtræning samt at hun stor trives i det mørke nord. Vi fik besøg af ADIA her i oktober 09 og hun er som snydt ud af næsen på mor Mille. Næste uhyggeligt. Samme ansigt som Mille og lige så rolig og klog.

ADIA 2011

Purestaff's Always Moneymaker aka TULLE

TULLE pigen. Smukke lille TULLE. Hun bor sammen med Am-staffen Tyson og de elsker bare hinanden for vildt. Skønt at vide hun har det så godt og at hendes familie bare nyder hende til fulde. Det er alt for længe siden vi har set TULLE live men vi har faktisk en aftale om at se hende i overmorgen. Det bliver så stort. Vi glæder os. TULLE er stadig lille, fin og lækker.

TULLE 2011

Purestaff's Angle Leading Star aka MY

MY bor også i storbyen. Hun fik en menneske baby CARL som bedste ven. Han blev født ugen før MY og de vokser op side om side. MY har en dejlig tilværelse med to forældre som altid er sammen med hende og hun er med farmand med på job. Hun får masser af motion og legetid. MY har rent faktisk udviklet sig utroligt og hendes udseende er tæt på det perfekte. Der mangler ikke meget udvikling i hende og hun er klart foran de tæver vi ellers har set der omkring 6 måneders alderen. MY var med sin familie på besøg i Brøndby til udstilling og det var drøn hyggeligt begge dage.

MY her 6½ måned

Purestaff's Another Playmate aka MOCCA

MOCCA bor hos os i Kennel Purestaff's og skal være vores homemade Champigon. smil. Det er vel sådan man drømmer når man gerne vil opdrætte racetypiske Staffordshier Bull Terrier. MOCCA var på sin første udstilling 19-20 sep 09 og hun blev BIR Hvalp begge dage. Det var så stort og vi takker for weekendens to dommer og alle vores venner/familie som støttede os.
MOCCA har været på udstilling 20-21 Marts 2010 og blev BIR Junior, 3 bedste tæve, Excellent, Cert og BIS4
 

MOCCA 2 år marts 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle billeder og data bliver løbende udskiftet i takt med vi modtaget billeder fra vores a-kuld. Vi glæder os hver eneste gang vi får nyt fra de små og håber vi fortsat kan være en del af deres liv.
De vil forevigt bo i vores hjerter.
A-Kuldet = EMMA, CÆSAR, HILTON, JOKER, ADIA, TULLE, MY og MOCCA

Livet fik de alle af vores super tæve MILLE. Hun lever og ånder for sine hvalpe. MILLE er mor med stort M.
Hun er stadig mor for MOCCA som nu er 7½ måned gammel. Ære være vores MILLE. Vi elsker dig tøs.