Velkommen til Kennel Purestaff's

Vores kennel består af menneskerne Sanne og Cliff. Vi har ingen børn i dette liv men vores kærlighed fordeles på vores venner, vores familie og vores dyr. Vi lever tæt sammen med vores dyr og vi nyder at bruge tid på dem alle. De sover i vores seng, ligger i vores sofa og færdes i vores liv lige som vi selv gør det. Vi har vores hunde med ud til familien og til vennerne. De er kun meget begrænset alene hjemme og når vi har hvalpe er vi ved dem døgnet rundt alle otte uger. Vores tro på opdræt er anderledes end normalt og vi gør det vi selv føler for. Vi har designet et system som passer os og vi ved det ikke helt er som man forskriver.
Vi har selv beskæftiget os med kost, ernæring og træning hele livet. Vi har vores eget firma med Lifecoaching hvor vi lægger meget specielle kost og træningsplaner for alle slags atleter og almindelige mennesker.
Den viden har vi brugt og ført til vores opdræt. Vi ved hvor vigtigt den rigtige kost, vitaminer og kosttilskud er for mennesker og vi tror på det sammen gælder for vores dyr især når de skal yde som de jo skal når de har hvalpe feks.
Vi starter prægningen allerede fra hvalpene er nyfødte og vores tæver er heldigvis så sunde mentalt at de forholder sig helt naturligt til vores prægning.
Vi tror på vigtigheden af tidlig indsats for at få en virkelig skøn livsven og havde vi ikke det super gode samarbejde dels med hinanden og med vores tæver så var det ikke muligt.
Den prægning vi taler om er baseret på ufattelig tidlig omgang med mennesker og andre dyr. Alle slags påvirkninger og sund omgang med lyde, dufte og følelser.
Da vi er sammen med hvalpene og tæverne 24 timer i døgnet kan vi hjælpe og støtte i det hele. Vi kan se hvordan de udvikler sig og skride ind hvis en hvalp ikke får nok mad eller anden opmærksomhed.
Vi tror på det vigtigste er tævens prægning samt kuldets prægning på hinanden. Derfor er vores tæver sammen med vores hvalpe alle otte uger. Hun ammer hvalpene til de rejser hjemmefra og vi er fuldstændig lige glade om hun ligner en "mor" bagefter.
Det man fratager hvalpe ved at fjerne tæven mener vi er katastrofalt for hvalpen. Mange af de opdrætter som lever og ånder for udstillinger tager tæven fra tidligt for ikke at hun skal få hænge patter af at amme. En katastrofe mener vi. Nogle tæver er så dårlige mødre at de ikke kan acceptere deres egne hvalpe og man fjerner tæven. Sådan en tæve skal i vores verdensbillede ikke have hvalpe og man skal klart fortælle de nye hvalpeejer om problemet. En tæve som angriber sine hvalpe er ikke en sund tæve.
Vi opdrætter kun kuld på vores tæver hvis de er  fuldstændig  i stand til at bringe sunde hvalpe til verden og vi beholder vores tæver deres liv ud. Hos os er det ikke nogen fabrik - Vi er et stueopdræt. Skal vi ikke selv have en hvalp fra et kuld så kan vi vælge at sætte en hvalp ud til en familie for at føre vores blod linjer videre og derved lave et seriøst samarbejde om udstationering.
Vi fejer ikke noget under det berømte gulvtæppe og man får sandheden hos os.
Vores hvalpe kommer ud i verden med vores Purestaffs garanti og vi er stolte over det vi allerede har leveret til staff verden her i Danmark.
Vi benytter spændende blodlinjer langt fra Danmark og det er bestemt grundet i at vi synes staffen er i den gale retning her hjemme.
Man har bevæget sig for langt væk fra standarten og man avler bevist på utestede hunde.
Det gør vi ikke. Vi tester og vi er helt klar over det vi vælger for vores fremtidige hvalpe.
Det kan godt være vi lyder selvfede og det er vi bestemt også. Vi lever nemlig ikke under eller med janteloven. Vi har været total heldige helt fra starten og vi lærer hver dag. Vi elsker racen og kæmper for den. Vi ved hvilke hunde vi har med at gøre og er meget beviste om hvem vi formidler til. Dem som får en hvalp fra os bliver vores venner og de ved de altid kan komme og få gode råd, støtte og vejledning.
Vi elsker at udstille men det er ikke livsvigtigt for os. Vi synes det er fedt at vinde og få gode papir på vores hunde men det alt afgørende for os er sundheden og at de fungere i deres liv.
Vi går meget ind for træning og den rigtige træning. Vi samarbejder med gode træningssteder og ved hvor vigtigt det er. Vi har en masse erfaring med pleje og fodring og alt det vi har i vores videnbank er til fri afbenyttelse for alle. Også de andre opdrætter. For kan vi hjælpe landet her til at få bedre staffer så mener vi det er en win-win situation.
Mange holder deres kort meget tæt til kroppen. Har de fundet nogle gode tips eller opdaget noget unikt produkt så skal ingen vide af det. Vi deler gerne.
Håber du har fået et kort indblik i vores liv med dyr er og ønsker du at aflægge os et besøg, er du så velkommen. Du vil se det hele og vi byder dig ligeledes velkommen til at følge din hvalp hele vejen til flyttedagen. Dog er vi anderledes i hvordan vi fordeler vores hvalpe men det kan vi tage en snak om når vi ses...
God fornøjelse på vores hjemmesider. Denne samt den lidt mere personlige millehunden.dk

Mocca og Hilton. De sidste to hvalpe på flyttedagen 27. april 2009 Vores tæve Mille ammer fortsat og er ved hvalpene døgnet rundt. Vi beholdte Mocca og hun blev ammet til hun var 12 uger.. Mille er bare en fantastisk mor og hun er blid og kærlig hele vejen igennem.

Sådan ser en sund tæve ud med sine 8 sunde hvalpe. Her er de 7½ uge gamle og bliver fortsat ammet i stor stil. Mælken flød ud på græsplænen fra de patter der ikke hang unger i.

Mille leger med sine hvalpe og hendes opdragelse har altid være rolig, klog og fattet. Hun fik masser af kosttilskud og en fløde blanding hver dag for at være op toppen. Men det hele gav pote og vi fik en helt unikt kuld ud af det. Samtidig blev vi knyttet endnu mere til Mille. Hun var meget tryg ved vores konstante hjælp og støtte

Stil krav til din opdrætter. Husk på at du skal leve med hvalpen måske 15 år frem i livet.
Du betaler for en livsven og du kan og skal forvente fundamentet og grundmaterialet er i orden.
Vær skeptisk og stil spørgsmål.
Se forældre dyrene og dem som opdrætter.
Godkend hvordan dyrene bor og se hele husstandens dyr sammen.
Spørg om sundhed og se dokumentation. 
Mange opdrætter siger at de ikke tester for hofter, albuer og andet da de ikke mener vi har problemer med det i racen. Det er noget sludder og usandt. Vi har krav på racen og det er at status på HD og AD skal være kendt før parring.

God fornøjelse med din staff og valg af opdrætter. Husk på at en staff bliver til flere staffer. Man forelsker sig hovedløst i racen og skal bare have flere. SMIL

Vores tæver Mille og Mocca nyder livet sydpå i 39 graders varme i skyggen.