VORES PLAN LIGGER FAST:

Vi startede med vores opdræt da vi købte vores første tæve i 2006.
Alt omkring racen har vi sat os ind i og vi ville aldrig leve et minut uden selskab af en ægte Staffordshire Bull Terrier.
Hvorfor stamtavle: Klart fordi man ved hvad man får og kan dokumentere det overfor enhver.
Der findes helt sikkert søde små nuttede staff hvalpe uden stamtavle men vi personligt ville ALDRIG anskaffe os en sådan.
I vores bog er de ikke Staffordshire Bull Terrier. Virkeligheden er jo klart at ingen kan vide sig sikker på hvad det er man har fået med hjem. En staff uden stambog er IKKE en staff. Det kan det jo aldrig være når man ikke kan bevise dens aner og opvækst.
Man kan måske spare nogle penge på en tavleløs staff men prisen på sigt er bestemt ikke sparsom.
Man køber et problem og især med den nye hundelov i landet her. Tænk over det.. Det har vi gjort og derfor er vi helt klare i vores mission.

Vi er vilde med en ORIGINAL Staffordshire Bull Terrier's sind og væremåde. Vi er besat af deres sundhed og glæde med børn og mennesker generelt.
Når man opdrætter med en fast plan så udskiller man sig. Vi udskiller os hos Purestaff's.

Vi er tro mod vores smag og valg. Vi ved hvad vi kan lide og hvad vi går efter. Vi lader os ikke diktere af andre, moden eller andre opdrætter.
Vi er helt klare i vores stil.

Vores verdens billede indenfor den komplette staff er en racetypisk Staffordshire Bull Terrier.
Sort eller så mørk som mulig. Sorte øjne, små rosenøre, robuste faste lige benstammer, fantastiske bevægelser, brede hoveder med kort stop, korte kroppe med helt lige toplinje, skarp muskulatur og bred krop. Lavt afsat haler som har den korrekte længde, blødt hårlag, blank pels, faste poter med samlede tær, bred nakke og den evigt brede glade staff.

Om det er er tendensen er vi ligeglade med. Vi laver staffer som vi kan lide dem og heldigvis har vi fundet vores partner til at nå dette mål her hjemme og i udlandet.
 
Det kan godt være vi lyder lidt selvfede. Det er vi skam også. Vi lever uden janteloven og er bestemt ikke kede over det. Vi kan noget og vi står ved det vi kan. Vi er stolte over vores opdræt. Er man ikke det så burde man vel lade vær.

Vi passer os selv. Her i landet skal man passe på man ikke udskiller sig eller stikker ud, men det gør vi og det er vi faktisk stolte af.

Når du bestiller en hvalp fra os kan du være sikker på vi har været tro til vores mål og drømme.
Vi bestræber os på det komplette i vores verdens billede og opfattelse. Deler du den samme smag som os så kan vi indlede et samarbejde.

Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med noget som helst i vores opdræt. Vi er specialister i de mørke staff børn og det er den farve vi fortrækker. Det er den farve kombination som i vores bog er en ÆGTE SBT. 

IN.MULTI.CH STAFFGOLD GUNS MAKER er far til vores A-KULD 2009
(3 han & 5 tæver)

IN.MULTI.CH YORK HOUSE MARKSMAN er far til vores B-KULD 2010
(1 han & 5 tæver)

Ovenstående hanner er dem vi har valgt til nu. Som enhver kan se ligner de meget hinanden. Fælles for dem er at de alle besidder samme kvaliteter. Det vi går efter.
Alle hanner bor langt væk fra Danmark. Det er ingen hindring for os da vi ikke vil gå på kompromis med noget som helst.
Vi bruger meget tid og mange penge på vores parringer. Vi avler kun hvalpe som vi selv vil eje. Vi er ingen hvalpe fabrik og ingen penge maskine. Vi opdrætter staffer for at forbedre racen og skabe gode lykkelige staff familier.
Vi lever ikke for udstillinger og kræver ikke meget fra vores hvalpekøber.
Enhver vi laver samarbejde med bliver godkendt efter en nøje udvælgelse. Vi sælger ikke til personer som vil bruge vores skønne race som potens forlænger.
En staff er en familie hund og de elsker deres familie. De skal være med i deres flok og blive elsket for det de er.

Vi kan love at vi forbliver tro til vores anlagte stil og mon ikke der sker noget endnu mere vildt meget snart. Hvem ved.... smil.

Purestaff's Another Playmate

Purestaff's Another Playmate

Purestaff's Another Playmate