Bøgerne er endelig ankommet, og venter nu på at blive læst....

Interview 16. oktober 2019

Kampen om Utopia
bogsignering ved. Pia Resen Brønnum

af Hans-Jørgen Bundgaard, Virum Sorgenfri avisen

https://www.paperturn-view.com/th-trading/2019-17-vol1?pid=NjQ64878&p=11&v=4&fbclid=IwAR1TzfxZ6E-Pyc942QrUBjuYrZCHMzvdfSdM6K8OR_71ZfiwUST2TTDt890

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

sidste nr. af avisen var vi på besøg hos den lokale forfatter Pia Resen Brønnum. Hendes nyeste bog ”kampen om Utopia” udkom mandag og hun har bogsignering hos Greens Boghandel i Sorgenfri lørdag den 19. oktober kl. 12-14.00.

I forbindelse med udgivelsen, spurgte jeg lidt til Pias baggrund for at blive forfatter. Pia fortalte mig at hun har skrevet lige siden hun var 12 år, hvor det mest var små noveller, hvor en endda en af hendes noveller, blev optaget i Berlingske Tidende..

Pia er opvokset i Gl. Holte hvor der er megen natur, og naturen har altid været en vigtig del af hendes tilværelse, for i naturen finder hun rigtig megen inspiration til sit forfatterskab. Siden 1986 har Pia boet i Virum, hvor hun bl.a. finder inspiration til sine bøger gennem ture til Frilandsmuseet.

Pia har arbejdet i mange år hos DR, men der var ikke så megen tid til at skrive. Først da hun i starten af nullerne startede som lønnet medarbejder på Radio Mølleå, var der lidt mere tid til forfatterskabet, og her kom der rigtig megen inspiration til hendes bøger. Det skete bl.a. gennem den research, som Pia udførte i sit arbejde som reporter på Radio Mølleå.

I dag lever Pia af sit forfatterskab. Debutromanen var en thriller ”Hænges ej som druknes skal” (2006). Siden har hun skrevet en krimi-trilogi, samt den seneste der er en slags eventyr og fantasihistorie ”Kampen om Utopia” hvor persongalleriet er delvist det samme, som en af hendes tidligere bøger. Men det har ikke altsammen været kriminalromaner eller eventyr. Pia har også skrevet en bog, ”Bænken ved den hvide bro” som handler om at miste én man holder af, om sorg og afsavn men også om håb og kærlighed. Den hvide bro er broen over Kollelevmosen.

Pia Resen Brønnum har i alt udgivet 7 bøger.

Interview 1. oktober 2019

Kampen om Utopia

UDGIVES 14 OKTOBER 2019.

Hovedpersonen Lisa på 18 år har mistet sin mor i en meget tidlig alder og har stadig svært ved helt at komme sig over sorgen. Hun er blevet en indadvendt gymnasieelev uden planer for fremtiden.

En sommerdag er hun og hendes bror, Alex, der er blevet pilot, og hendes stedsøster, Mona, sammen taget på en afslappende flyvetur fra den lokale flyveplads, men flyveturen udvikler sig slet ikke som planlagt. Langtfra. De ender i en mystisk orkan og et ekstremt tordenvejr, hvor lyn slår ned i flyet, så motoren sætter ud.
Nu gælder det liv og død, for foran dem er der kun det mørke hav, og flyet er på vej nedad. En underlig lille ø dukker brat op og ligner absolut ikke en dansk ø med dens klipper, urskove og et bjerg. Hvis de skal redde livet, må de nødlande på øen, ellers dør de, men er det en sikker ø, og hvem bor der, og hvordan kommer de hjem igen? Det bliver starten på et mareridt …

🙂🙂🙂🙂🙂🙂