Fortrolighedspolitik

our terms and conditions

123hjemmesides politik om beskyttelse af personoplysninger

Denne politik om beskyttelse af personoplysninger er udarbejdet af hensyn til personer, der er bekymret over, hvordan 123hjemmeside bruger deres personoplysninger. Disse oplysninger kan bruges alene eller sammen med andre oplysninger til at identificere, kontakte eller finde frem til en person eller til at identificere en enkeltperson i en given sammenhæng. Hvis du vil forstå fuldt ud, hvordan 123hjemmeside indsamler, anvender, beskytter og på anden vis behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores hjemmeside, skal du læse vores politik om beskyttelse af personoplysninger omhyggeligt.

Hvilke personoplysninger indsamler I om folk, der besøger 123hjemmeside?

Når du registrerer sig for at oprette en hjemmeside eller køber et abonnement på en hjemmeside på vores hjemmeside, alt efter hvad der er relevant i dit tilfælde, kan du blive bedt om at indtaste dit navn, din e-mailadresse, din postadresse, kreditkortoplysninger og andre oplysninger.

Hvornår indsamler I oplysninger?

Vi indsamler oplysninger fra dig, når du registrerer dig på vores hjemmeside eller indtaster oplysninger om at købe eller forlænge et 123hjemmeside-abonnement på vores hjemmeside.

Hvordan bruger I disse oplysninger?

Vi kan bruge de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du registrerer dig, foretager et køb, reagerer på en marketingshenvendelse, kigger hjemmesiden igennem eller benytter visse andre funktioner på hjemmesiden, på følgende måder:

  • Til at forbedre vores hjemmeside, så vi kan betjene dig bedre.
  • Til at gøre det muligt for os at yde dig bedre service, når du henvender dig til vores kundeservice.
  • Til at behandle dine transaktioner hurtigt.
  • Til indimellem at sende dig e-mails om din ordre eller om andre produkter og tjenesteydelser.

Hvordan beskytter I oplysninger om besøgende på jeres hjemmeside?

Vores hjemmeside scannes regelmæssigt for at afsløre sikkerhedshuller og kendte sårbarheder med henblik på at gøre dit besøg på vores hjemmeside så sikkert som muligt.

Dine personoplysninger opbevares på et beskyttet netværk, hvor kun et begrænset antal personer med særlige adgangsrettigheder til systemet kan se dem. Disse personer er underlagt tavshedspligt. Desuden krypteres alle følsomme oplysninger og kreditkortoplysninger, som du giver os, med SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi iværksætter en række sikkerhedsforanstaltninger, når en bruger køber et abonnement eller indsender eller tilgår sine oplysninger for at opretholde beskyttelsen af brugerens personoplysninger.

Alle transaktioner behandles via en gateway-leverandør, og de hverken gemmes eller behandles på vores servere.

Bruger I "cookies"?

Ja. Cookies er små stykker data, der sendes fra en hjemmeside og gemmes i din browser, når du browser en hjemmeside. Hver gang hjemmesiden indlæses, sender browseren cookien tilbage til serveren for at fortælle hjemmesiden, hvad du tidligere har foretaget dig. Det gør det muligt for os at kende dine præferencer ud fra dine tidligere eller nuværende aktiviteter på hjemmesiden, hvilket sætter os i stand til at yde dig bedre service. Cookies bruges også til at indsamle data om trafikken på og interaktionen med vores hjemmeside, så vi kan tilbyde bedre oplevelser og værktøjer i fremtiden.

123hjemmeside bruger cookies til:

  • At forstå og gemme en brugers præferencer til fremtidige besøg.
  • At indsamle data om trafikken på og interaktionen med vores hjemmeside, så vi kan tilbyde bedre oplevelser og værktøjer i fremtiden. Det kan også være, vi bruger tredjepartstjenester, som vi har tillid til, til at holde styr på disse oplysninger på vores vegne.

Hvis du slår cookies fra, vil visse funktioner også blive slået fra. Bemærk, at det kan påvirke den brugeroplevelse, der gør din brug af hjemmesiden mere effektiv, herunder vores log ind-funktion.

Udveksling af oplysninger med tredjeparter

Vi benytter os af tredjeparter i forbindelse med vores forretningsdrift, f.eks. til at hoste tjenesten på et parallelt serveranlæg og behandle betalinger for 123hjemmesides produkter og tjenesteydelser.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjeparter, men vi vil muligvis hente, gemme, dele og anvende oplysningerne til analyser og statistik, hvilket alt sammen er foreneligt med, at vi leverer vores tjenesteydelser til dig. Alle personoplysninger behandles i overensstemmelse med lokale databeskyttelses- og persondatalove. 123hjemmeside benytter Google Analytics. Du kan se deres politik om beskyttelse af personoplysninger her.

Oplysninger, der kan bruges til at identificere dig med, kan blive delt med tredjeparter, når de tilbyder tjenesteydelser, der er direkte relevante for din 123hjemmeside-hjemmeside, f.eks. registrering og hosting af dit domænenavn. 123hjemmeside benytter Ascio Technologies Inc. til hosting af dit domænenavn. Du kan se deres politik om beskyttelse af personoplysninger her.

Oplysninger om gæster på vores hjemmeside, som ikke kan benyttes til at identificere dem med, kan også blive overdraget til tredjeparter i marketing- og reklameøjemed og med andre formål.

Links til tredjeparter

Det kan ske, at vi linker til tredjeparters tjenesteydelser på vores hjemmeside, hvilket vi forbeholder os retten til at gøre. Disse tredjepartshjemmeside har deres egne, uafhængige politikker for beskyttelse af personoplysninger. Derfor har 123hjemmeside intet ansvar for og kan ikke gøres erstatningsansvarlige for indholdet og aktiviteterne på disse hjemmesider, som vi linker til. Ikke desto mindre forsøger vi at beskytte vores hjemmesides integritet, og vi hører gerne din feedback vedrørende disse hjemmesider, hvis du har noget, du gerne vil fortælle.

Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik om beskyttelse af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på en af nedenstående måder:

123hjemmeside ApS
Toldbodgade 31, 3. tv
1253 København K
Danmark
SE-nummer: 27 97 24 54
E-mail: kundeservice@123hjemmeside.dk
Fax: (+45) 33 32 17 14