Oksbøl skydeområde EKOL

Tank Targets
Top view af Oksbøl scenery

Oksbøl skydeområde (EKOL)

Efter jeg havde anskaffet mig Tac Pack til FSX, irriterede det mig at der ikke rigtig var nogen steder at bruge våben henne, så derfor besluttede jeg først at lave Oksbøl skydeområde, senere kommer Rømø skydeområde også.

Her er nogle billeder af Oksbøl scenery. (Photoreal)

1 Target:

Min gode ven og FSX mentor Bob Lacy har lavet en Tank, som jeg har fået lov til at bruge i mit scenery, for at gøre det lidt sværere at ramme har jeg lavet animation på den/dem (der kører nemlig 6 stk rundt i en rektankulær bane, ved et gult kryds på jorden samt gul røg fra krydset, hvis man installerer røgen.

2 Target:

Yderligere er der 2 sæt skiver, 1 sæt vender mod vest og 1 sæt der vender mod øst, hvert sæt består af :2 x 10x10m, 2 x 7x7 m samt 2 x 5x5m skiver

3 Target:

En SAM site, som består af 3 stk. missile launchers og 1 radar bygning. 

Man skal nok undgå de 3 antenne master der står i den sydlige kant af skydeområdet, da de er henholdsvis 85m,90m og 100m høje, endvidere er der en blåvand by mod syd samt Vejers by mod nord , som ikke må overflyves.

Så følgende regel giver faktisk sig selv:

Alle luft angreb skal foregå i retninger ØST MOD VEST eller VEST MOD ØST.

For at få fuld udbytte af vejnettet i Danmark vil jeg jo nok installere Denmark MapX 2.1, der så samtidig giver mening i at installere bgl og txt filerne (traffic light og streetlight), der er i mappen "scenery.bgl files.

 Sceneriet er afprøvet i P3Dv.3 og virker fint der også!!

Det kan downlodes fra flightsim.com, simviation.com og fra avsim.com 

 

 

Skyde mål: Skiver, tanks og SAM site
Radar -og radio antenne master ved Oksbøl
Afmærkning af skydeområdet