FSX/P3D Skive lufthavn EKSV

Vigtig info:

Jeg har erfaret at der er problemer med at FSX crasher når man kører ind på apron området foran terminalen, vel og mærke, hvis man har slået crash detection til i FSX.

Jeg arbejder på at løse problemet, men det er lidt svært at finde fejlen, så indtil videre kan jeg kun opfordre til at man har crask detection slået fra i FSX (realisme) hvis man vil bruge mit Skive lufthavn scenery.

Indkørsel til Skive lufthavn
Forside Terminal
Terminal fra apron
Tanknings anlæg
Diverse hangarer
Faldskærmsklubben West Jump
Skive svæveflyveklub
Skive lufthavn i tusmørke.
Vinter view fra Skive ATC

Ja jeg må indrømme, at jeg faktisk er blevet lidt bidt af at prøve at lave scenery til FSX og efter jeg havde lavet Flyvestation Avnø, kiggede jeg lidt rundt og faldt så over EKSV Skive lufthavn, både fordi den ikke er så stor igen(ikke så mange bygninger), men også fordi den ligger i en overkommelig afstand, så det var muligt at komme op og tage billeder af de forsk. bygninger og hangarer til at lave textures af.

Så jeg tog springet ud på det dybe vand og laver den som photo real scenery, hvilket gør det en smule mere kompliceret, men også mere spændende og ikke mindst lærerigt.

Nu er det så endeligt blevet færdigt og uploadet, og kan downloades fra:

flightsim.com eller fra :simviation.com

eller fra: avsim.com

Det virker i FSX, FSX-SE samt afprøvet i P3D(version 3), jeg har lavet alle objecter i FSDS med et par få undtagelser, tilføjet animeret vindposer (Arno´s fra FS Developer) der viser vindretning og vindhastighed, også 2 animeret vindmålere er der samt røg fra skorstenen på taget af hangar 4. Har tilføjet vinter samt sommer sæson derudover også night textures.