Viva Guerin-Pollas 1973-2001

Vivas forældre, Marie-Claire Guerin og Ove Pollas har i en flot og kærlig bog givet os andre en unik mulighed for at læse den fascinerende beretning om deres datters liv.

Vore gode venner, Marie-Claire og Ove, drev keramikerværksted ved Lungholm øst for Rødby, så Midtlollands Rideklub var et naturligt sted at starte en rytterkarriere. Som 6-årig begyndte Viva i Bodil Thisens Rideskole og red senere sine første stævner på Tågerupbanen.

I 1984 flyttede Viva med sin familie til Frankrig, hvor hun efter et par år genoptog ridningen. Hendes nye rideskole gik højt op i military og Viva tabte sit hjerte til denne udfordrende gren af ridesporten. Hun startede mange stævner og blev i 1989 udtaget som dansk deltager ved junior-EM i Schweiz. De følgende år repræsenterede Viva Danmark ved  flere Europamesterskaber for juniorer og Young Riders.

Viva blev A-rytter og fik mulighed for at tage en rideinstruktøruddannelse i Frankrig. Hun virkede herefter som underviser i den lokale rideklub i Agen.

I 1994 vendte Viva tilbage til Danmark, og du kan i bogen læse mere om Viva og hendes liv med den store lidenskab for heste.

 

For også at hædre Vivas første rideklub, har Marie-Claire og Ove valgt at køre adgangen til Vivas bog over Midtlollands Rideklub, som har oprettet en mindeside:
http://www.midtlollandsrideklub.dk/38301168  

Nederst på denne side er der så forbindelse til Vivas Bog, på dansk eller på fransk:
htp://vivaguerinpollas.jimdo.com/    

Omtale fra bogen om Viva.