Gratis ufo-mail
Læs mere om undersøgelse af ufo-fænomener eller indberet din ufo-oplevelse til Skandinavisk UFO Information:  www.ufo.dk

Modtag det elektroniske nyhedsbrev UFO-Mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt.

Her finder du også omtale af danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og tilbud på ufo-materialer.

Tilmelding: www.ufo.dk

Her kan også læses ældre udgaver af ufo-mail med henvisninger til mange spændende og stadigt aktuelle artikler.

Nærmere omtale af bogen, indhold og bestilling:
http://www.sufoi.dk/butik/?106,en_ufoer-myter-og-viden-b-087

Danmarks Radio - dr.dk - ved udgivelsen af bogen UFOer - Myter og viden

I mange år har Ole Henningsen beskæftiget sig med UFO’er. Senest som medforfatter på en ny bog: "UFO'er - myter og viden", som netop er udkommet i forbindelse med 60-året for foreningen Skandinavisk UFO Information.

 - Bortset fra familien, bruger jeg en stor del af min tid på UFO’er. Min kone kan bekræfte, at jeg bruger adskillige timer om dagen, lyder det muntert fra den 75-årige UFO-entusiast, der indtil for 13 år siden arbejdede som investeringskonsulent i en bank.

Nu er han pensioneret, og det giver ekstra tid til lidenskaben. Og der er rigeligt at se til. Ole Henningsen sidder en dag hver uge begravet i Rigsarkivet, for at lede efter UFO-dokumenter, der ikke er offentliggjort . Han har netop skrevet to kapitler til den store UFO-bog og han har materiale til op til flere bøger i sin årelange research. Han undersøger sager og skriver på hjemmesiden ufo.dk, men også henvendelser Facebook fylder hans dagligdag.

- Så der er rigeligt at se til....

Se den øvrige omtale: http://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/75-aarige-ole-er-vild-med-ufoer-i-dag-kan-de-fleste-forklares

 

Strejftog gennem 60 år med ufoer

8. juli 1959 ryddede B.T. forsiden og løbesedlerne: To studerende fotograferede en flyvende tallerken over Amager. Dagen efter indrømmede de svindelen: De ville vise, hvor let det var at binde offentligheden en historie på ærmet.

I 1950’erne var også den danske lokalpresse fyldt med beretninger om såkaldte flyvende tallerkener. Noget der godt kunne optage en ung knægt på 16. Der var i hobbyblade vejledning til, hvordan man nemt kunne bygge et apparat, der via en kompasnål kunne slå ud og alarmere, når der var en ændring i magnetfeltet, f.eks. hvis en flyvende tallerken fløj forbi, som det var beskrevet. BT-historien var en direkte årsag til, at jeg engagerede mig i undersøgelse af folks ufooplevelser og billeder.

Læs mere om BT-historien og mine 60 år med ufoerne…  http://www.sufoi.dk/ufo-mails/um-2019/um19-291.php og http://www.sufoi.dk/ufo-mails/um-2019/um19-292.php

Se TV2 Øst-reportagen "60 år i UFO´ernes tjeneste" i nyhedsudsendelsen 7. juli 2019 kl. 19.30: https://www.tv2east.dk/nyheder/07-07-2019/1930/60-ar-i-ufoernes-tjeneste?autoplay=1#player 

Folketidende 8. juli 2019

SUFOI i Go'Morgen Danmark TV2

UFO’er – Myter og viden

SUFOI fylder 60 år den 17. december 2017. Det markeres med bogudgivelsen UFO’er – Myter og viden.

UFO’er – Myter og viden er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet.

I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.

UFO’er – Myter og viden er indbundet i A4-format og på 204 sider med 120 illustrationer i s/h og farve.

Nærmere omtale af bogen, indhold og bestilling:

http://www.sufoi.dk/butik/?106,en_ufoer-myter-og-viden-b-087 

 

 

SUFOI i Aftenshowet

 

Aftenshowet på DR1 indeholdt den 19. april 2011 et indslag om ufoer.
I kølvandet af premieren på filmen World Invasion: Battle Los Angeles og den tilsyneladende opsigtsvækkende offentliggørelse af et gammelt FBI-dokument fra 1950 deltog SUFOI's Ole Henningsen i DR 1's program Aftenshowet.

 

Ufo-indslaget har været omtalt på adressen:

http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Efterlysninger/2011/01/20110419170632.htm
og hele programmet har kunnet genses her:
http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Klip%20fra%20Aftenshowet/20101217143204.htm#/8029
men DR giver tilsyneladende ikke længere adgang til at gense SÅ gamle indslag.
Findes naturligvis i privat arkiv.

Ole Henningsen fortæller, at der lå en historisk begivenhed fra 1942 til grund for filmens titel, men at det også er det eneste, der var ufo-relateret.
Han undrer sig endvidere over, at et gammelt FBI-dokument fra 1950 pludselig kan blive en så opsigtsvækkende mediebegivenhed verden over, når indholdet har været kendt i ganske mange år.


UFO-fænomener som temaaften i DR2  

UFOerne vender tilbage

DR2 Tema 9. januar 2010 kl. 20:00 – 22:30 på DR2 TV handlede om ufo-fænomener.
Tilrettelæggelse: Ole Retsbo
Genudsendelse fra 29. november 2008


En rejse gennem UFO'ernes forunderlige verden
I sommeren 1947 rapporterede den amerikanske pilot Kenneth Arnold om mystiske "flyvende tallerkener" i enorm fart over USAs vestkyst og siden har himmelen ikke været den samme.
Millioner af mennesker verden over - herunder astronomer, jagerpiloter og astronauter -er overbeviste om, at jorden har fået besøg fra andre planeter.
Hollywwod har for længst taget UFO-myten til sig, men samtidig har både det amerikanske og britiske militær efterforsket tusindvis af UFO-observationer med stor alvor og grundighed.
 
En verden af UFOer
UFOernes verdenshistorie er beretningen om sensationelle øjenvidneskildringer, militære UFO-kontorer ala "X-files", hemmeligstemplede rapporter og et gigantisk netværk af UFO-efterforskere verden over.
Verdens første UFO blev observeret d 24. juni 1947 og blev startskuddet til titusinder af andre verden over.  USAs luftvåben har haft et særligt "UFO-kontor" og UFOerne har sågar været oppe på FNs generalforsamling.

Ufoer, løgne og den kolde krig
Det amerikanske militær og CIA tog UFOerne særdeles seriøst under den kolde krig.
Var det hemmelige våben fra Sovjetunionen eller var det trusler fra det ydre rum? Hvad er sandhed og hvad er løgn i de hemmeligstemplede UFO-rapporter?
Tysk dokumentar

UFOer over Danmark
Rumskibet fra Almind, UFO-styrtet på Amager Fælled, danske jetfly på UFO-jagt og den mystiske beretning om "Sølvhatten" på Falster. De danske UFO-historier giver ikke amerikanerne noget efter. Allerede i 1946 var aviserne fyldt med beretninger om mystiske "spøgelsesraketter" på himmelen over Danmark og i de sidste 50 år har UFO-detektiver fra den danske UFO-forening Skandinavisk UFO Information efterforsket danskernes sælsomme UFO-beretninger. I Udsendelsen medvirker bl.a. SUFOIs formand Kim Møller Hansen, lederen af SUFOIs Rapportarbejde Toke Haunstrup lederen af SUFOIs Fotoafdeling Ole Henningsen og planetarieleder Ole J. Knudsen, Steno Museet i Aarhus.

Denne produktion kunne i en periode genses hos DR på en af disse adresser:
http://www.dr.dk/DR2/Temaaften/Udsendelser/l%C3%B8rdag/2010/01/20091222083530.htm?play=default
http://www.dr.dk/DR2/Temaaften/Udsendelser/lørdag/2008/11/03101828.htm #

men ser nu ud til at være gået i "arkivet" hos DR, indtil en evt. genudsendelse kommer på tale på et tidspunkt.
Findes naturligvis i privat arkiv.

UFO-detektiven Ole Henningsen beretter for DR2 om sine undersøgelser af himmelfænomener i 50 år. Foto: Danmarks Radio

DK 4   Mysterier fra rummet

Fra midten af november 2008 og fremover sendte DK4 seks programmer, der på forskellig vis beskæftigede sig med sælsomme og gådefulde foreteelser med relation til det store univers, præsenteret af en fagperson. I det første program var emnet "På sporet af fremmed liv i universet" med lektor Anja C. Andersen som gæst. Øvrige programtitler er bl.a."UFOernes gåde" med Toke Haunstrup (SUFOI) og "Signaler fra aliens" med Ole Henningsen (SUFOI).

DK4's produktioner genudsendes løbende på forskellige tidspunkter
. 

Ole Henningsen (tv.) sammen med DK4's studievært Klaus Aarsleff.

Foto: Ole Henningsen


European UFO Researchers

Medlem af The Virtual Community of Scientifically Oriented European UFO Researchers

http://www.euroufo.net/2011/12/henningsen-ole-denmark/