Forside

 

OHCC, hvornår, hvordan og hvad er vi og hvad vil vi???

I starten af 2009 stod en lille flok amerikaner-bil elskere i Odsherred og manglede en organiseret bilklub med system og orden i organisationen. En gruppe som var interesseret i at stå for oprettelsen, indkaldte til stiftende generalforsamling den8. januar, hvor man hurtigt blev enige om at stifte foreningen og den første bestyrelse blev valgt. Det første og store arbejde stod i at få foreningen godkendt hos kommunen som tilskudsberettiget, - dette blev den efter et par møder med kommunen og efter lidt tilpasning i vedtægterne, Klubben blev ligeledes godkendt hos forsikringsselskaberne, ligesom den blev medlem af FDA, Foreningen af Danske Amerikanerbilklubber, hovedorganisationen for amerikaner-biler i Danmark.

Siden den spæde start har klubben haft og deltaget i mange tilbagevendende arrangementer, og nogle af de årlige traditioner er f.eks. kørsel med beboerne fra et lokalt plejehjem, og div. arrangementer for de forskellige handelsstandsforeninger, shows og lignende, formålet for klubben er her at vise sine flotte biler frem for offentligheden og forhåbentlig skabe yderligere interesse for amerikaner-biler. Klubben har i skrivende stund (2012) ca. 46 medlemmer med ca. 30 amerikaner-biler.

Klubben går højt op i at være meget familiepræget, og har arrangementer for såvel voksne som unge og børn.  Klubben stiller ingen krav om ejerskab af en amerikaner-bil, men blot at interessen er der, og dette har også i nogle tilfælde resulteret i medlemmer som har anskaffet sig en amerikaner-bil for selv at køre med, i stedet for at køre med hos os andre til de mange underholdende arrangementer, de mange træf, og shows man deltager i.

Så tøv ikke, har du ikke en amerikaner eller er du ikke allerede medlem og er vild med amerikaner-bil, så bliv det nu og få del i de mange hyggelige stunder,  og vi tager også meget gerne imod dig selvom du allerede er medlem i anden amerikanerklub.  Se her på hjemmesiden hvordan du bliver medlem. Vi glæder os til at se dig i klubben!!!

 

Beskrivelse