Solbakkens 50 års fødselsdag.
Solbakkens 50 årsdag.

 
16. juli 2007.

Solbakkens 50 års fødselsdag!

Kære Alle som læser dette!

Vi er lige kommet hjem fra en pragtfuld weekend på naturistcamping Solbakken lige nord for Ejby. Solbakken fejrede sin 50 års fødselsdag med pomp og pragt.

Det startede lørdag aften med fællesspisning og revy som blev opført af Solbakkens egne folk, og det gjorde de til ug, med klapsalver og genindkald på scenen flere gange. Senere på aftenen var der et band med en sød sangerinde der overtog underholdningen og der blev danset og skålet og snakket til den lyse morgen, bare kanon hyggeligt.

Søndag gik det lidt stille til, mange havde brug for en hviledag, og vejret var jo godt og sol og den kølige Isefjord på skift kunne jo nok gøre een lidt mat i sokkerne.

Mandag d. 16. juli er så den egentlige fødselsdag, og den startede allerede med et gevaldigt fyrværkeri fra Vorherres side lige over midnat. Lyn og torden og en masse regn som kørte rundt og kom igen flere gange, det var lige optakten.
Kl. 0800 var der annonceret flaghejsning på festpladsen, og næsten alle medlemmer og gæster troppede op og sang med på "Der er ingenting der maner, som et flag der går til tops" og "I østen stiger solen op".
Herefter blev der ved formanden "Gitte" udråbt et trefoldigt leve for Solbakken og der var Gammel Dansk til alle fremmødte. Det var en meget smuk morgenstund med sol og den flotte udsigt over Isefjorden.

Den første sendervogn fra TV2 News var allerede mødt, men havde lidt problemer med signalet, flere tv kanaler og radio og presse mødte op i løbet af dagen og der blev givet interviews og taget billeder på badebroen og petanque spillere mm. i anledning af den runde dag.

Kl. 1500 var der igen samling på festpladsen og denne gang var der fødselsdags lagkage til alle ved lange borde, der blev budt velkommen af formand Gitte og der blev igen sunget sange, flere talere var oppe og sige bevingede ord om dengang og nu, og der blev uddelt gaver, bl.a. en kasse med div. spil til børn og spilleglade voksne, til fri afbenyttelse i Solgården som samlingsrummet hedder.

Et par helt særlig gæster havde indfundet sig, nemlig Erik Aggernæs som var den oprindelige primus motor for købet af Solbakken og opstart af Naturistforeningen Sjælland. Hans datter Karen holdt en pæn tale for sin far og for Solbakken og fortalte om tiden i hendes barndom.
Erik Aggernæs og en anden af de gamle gutter nemlig Villy som har indhugget en masse flotte navne og symboler på store sten på stranden og i indkørslen, de blev begge udnævnt til æresmedlemmer.

Så var den formelde del af festen slut og Solbakken blev igen den hyggelige campingplads ved Isefjorden hvor flere gæster kom til og fik rundvisning af Rene og Helle fordi de i radioen havde hørt at der var fødselsdag.

En rigtig god forlænget weekend vi sent vil glemme.

MVH Gitte og Jørgen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 16:36

Hvilken en af dem

...
24.01 | 16:33

Håber man også finder jer.

Eva

Hjemmenatur@gmail.com

...
24.01 | 16:32

Der sker ikke det store. Synd den private naturist side ikke bliver opdateret.

Eva
Naturist
Hjemmenatur@gmail.com

...
13.06 | 17:17

Men synd de ikke længere opdaterer den....

...
Du kan lide denne side