Amager Strandpark 2005
Amager Strandpark 2005.

 
Det var Camilla der havde taget initiativ til en strandtur torsdag d. 18. aug. 2005 til den ny Amager Strandpark i forbindelse med den oficielle åbning af den ny strandpark. Vi havde en hyggelig dag på stranden hvor vi desværre ikke havde et fotoapperat med, så billedet er ikke fra Amager, men fra Høve, syntes der skulle være et lignende billed her og jeg vil tro at der om føje år ser lige sådan ud på Amager når der kommer lidt bevoksning!
Her er hvad vi skrev under "strandforum" på Danske Naturisters hjemmeside dagen efter:

Hej Camilla, Peter, Jens og Jesper + I andre tilløbende!

Tak for godt initiativ, vi havde en hyggelig dag på den nye strandpark hvor vi badede og tog sol på begge sider af den nye landtange. Snakken gik og nogle nysgerrige stødte til og fik en snak og en svømmetur, den yngste var 18 år og ved at tage kørekort, han skulle hjem til teori.

Der var een der udtalte at der kunne være lige så hyggeligt på en losseplads, men når først der gror noget marehalm og andet grønt i området, så bliver det sikkert en god oase, også for naturister. Tænker på det gamle ordsprog: "Man skal ikke lade en tosse se et halvgjort arbejde".

Vi sluttede dagen med at opsøge den nærmeste SuperBrugs hvor der blev handlet lidt grillmad og så tilbage på stranden hvor engangsgrillen endelig kom i gang og vi hyggede os med spisning.

MVH Gitte og Jørgen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 16:36

Hvilken en af dem

...
24.01 | 16:33

Håber man også finder jer.

Eva

Hjemmenatur@gmail.com

...
24.01 | 16:32

Der sker ikke det store. Synd den private naturist side ikke bliver opdateret.

Eva
Naturist
Hjemmenatur@gmail.com

...
13.06 | 17:17

Men synd de ikke længere opdaterer den....

...
Du kan lide denne side