Høve Naturistparadis.
Overskrift 1
Sommerhuset ved Høve.

 
Her ser i en af grundene til at vi ikke rejser så meget som mange andre danskere. Hver gang der er lidt ferie på kalenderen, så står der Høve i øjnene på Gitte og vel egentlig også mig, men det er hende der får skylden!

Dette er vores fristed hvor vi rigtigt slapper af, næsten for meget en gang imellem, der er f.eks. nogle hylder i et skab som skulle have været sat i, og det er mange år siden skabet er lavet.

Det er også her vi slapper af med familie og venner og hvor vi har holdt mange gril fester som har varet ud på de små timer.

Huset ligger på en meget stor naturgrund 5564 m2 i 1. række ved Høve strand. Det er nærmest en skovgrund, med egen sti til stranden, ca. 200 m., så her går vi som i paradisets have, vi mangler dog æbletræet og slangen, æbletræer har vi jo så mange af derhjemme, og slangen, ja, vi har en udendørs bruser med varmt og koldt vand, den er forbundet med en slange.

For en del år siden var der faktisk mange der badede uden tøj ved vores strand, også fra den vej vi bor på, men så kom der et par kolde somrer hvor modeskaberne samtidig foreskrev at nu skulle badedragten frem igen til fordel for bikinien eller mindre, og så var det ligesom om det bare look svandt lidt ind. Det kunne nu ikke få os til at kapitulere, vi lader os ikke diktere af sådanne profitmagere, så vi satte Høve Strand på Strandguiden, det hjalp da lidt, men vi vil da gerne se nogen flere naturister på "vores strand", det kunne være hyggeligt, så klik på den adresse her: http://www.strandguide.dk/data/honsinge.shtml, jeg sætter den ind under links.

Vi har jo ikke mulighed for at bo der hele sommeren, så skulle der nu være nogen der kunne tænke sig at leje vores paradis en uge eller to, så har vi en helt speciel naturistpris, send os en e'mail!

Gitte og Jørgen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kent Ebbesen | Svar 19.06.2010 17:45

Flot hjemmeside! Og jo tak. Vi er et par, der godt kunne tænke os at leje jeres sommerhus en uges tid denne sommer. Kan det lade sig gøre? I så fald hvornår?
KE

Gitte og Jørgen 24.08.2010 19:55

Tak for jeres besked om sommerhus, hvor er det flovt at jeg først lige nu har set den og sikkert også for sent, men huset er ledigt nu!!
MVH Jørgen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 16:36

Hvilken en af dem

...
24.01 | 16:33

Håber man også finder jer.

Eva

Hjemmenatur@gmail.com

...
24.01 | 16:32

Der sker ikke det store. Synd den private naturist side ikke bliver opdateret.

Eva
Naturist
Hjemmenatur@gmail.com

...
13.06 | 17:17

Men synd de ikke længere opdaterer den....

...
Du kan lide denne side