Vores 2 katte.
Sortmis hygger i håndvasken.

Katte!
 
Gitte har aldrig før været glad for en kat, men så ville skæbnen at jeg en meget tidlig morgen var på vej hjem fra job og så i lyskeglen noget der bevægede sig midt på vejen. Skal lige sige at det var på landevejen mellem Høng og Sæby, det regnede og var et rigtigt surt vejr.
Jeg troede det var en harekilling og tænkte at det ville være synd at den næste bil måske ville køre over den, så jeg vendte vognen og kørte tilbage, og hvad skuede mit øje, 2 kattekillinger der våde og frysende kravlede rundt midt på kørebanen. De var kælne og vant til mennesker kunnne jeg se, de ville gnide sig op af mit bukseben, men de var møgbeskidte og lugtede langt væk af kattelort, så jeg tog dem forsigtigt i nakkeskindet og satte dem ind på grøftekanten.
En ung mand på knallert kom forbi, han standsede for at se hvad jeg havde gang i, og jeg spurgte ham om han ikke manglede en kattekilling, men det gjorde han ikke. Hvad vil du gøre spurgte han, det ved jeg ikke svarrede jeg, men dette her er sgu' da synd.
Der var meget langt til nærmeste hus, og nede i grøften opdagede jeg en gul plastic pose fra Netto, den lugtede helt fælt af kattelort, så de små misser har garanteret været i den og er blevet smidt ud af nogle grimme og hjerteløse mennesker.
Jeg gjorde kort proces og satte de små uskyldige væsener ind bag i vagtbilen og tog dem med hjem.
Om formiddagen blev de så vasket og tørret med hårtørre af vores søn og svigerdatter, og nu var de lige pludselig både bløde og nuttede og stadig meget kælne.

Kort fortalt fik de små misser hurtigt en stor plads i Gittes hjerte, så de har fået et godt hjem kan jeg garantere for.

Hvis de mennesker der har smidt den gule plasticpose i grøften skulle læse dette, så vil jeg ønske at de sidder og krummer tærer og skammer sig.

Jørgen
Gråmis lurer!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lars Kristensen | Svar 08.04.2012 16:18

Jeg fatter ikke at folk kan være så hjertrløse mod små levende dyr.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 16:36

Hvilken en af dem

...
24.01 | 16:33

Håber man også finder jer.

Eva

Hjemmenatur@gmail.com

...
24.01 | 16:32

Der sker ikke det store. Synd den private naturist side ikke bliver opdateret.

Eva
Naturist
Hjemmenatur@gmail.com

...
13.06 | 17:17

Men synd de ikke længere opdaterer den....

...
Du kan lide denne side