Tidligere forældre siger...

Her kan du læse tidligere forældres oplevelser ved at bruge mig som deres dagplejer.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anne Odgård Eyermann, d. 07-03-2018
Efter at have hørt mange begejstrede anbefalinger valgte vi at søge om plads til vores datter i Evas dagpleje. Der er rift om pladserne, men heldigvis lykkedes det, og Agnethe har netop afsluttet sin tid i dagplejen efter et par fantastiske år der.

Det har været en rigtig god fornemmelse, at aflevere sit barn i Evas varetægt af flere grunde: Først og fremmest er der hjertevarme og tryghed for det lille barn og derudover også humor, gejst, engagement og høj faglighed.

Hverdagene er planlagt med aktiviteter, ofte i naturen, i hallen, i haven eller de gode rammer som dagplejen har derhjemme.
På trods af den megen aktivitet er der stor genkendelighed og stabilitet i hverdagen hos Eva.

Vi har ikke en eneste gang oplevet, at Eva måtte lukke dagplejen pga sygdom eller andet.

Oveni alt det andet har vi bemærket og sat pris på at Eva synger meget med børnene.

Samarbejdet os voksne imellem har fungeret rigtig godt og informationsniveauet vedrørende barnets hverdag og trivsel er højt.

Jeg har kun godt at sige om Eva og hverdagen i hendes dagpleje.

E-mail:
Skrevet af Jakob & Majbrit, d. 05-02-2016
Tryghed, energi, engagement og godt humør - er bare nogle af de nøgleord der kendetegner Eva og de rammer hun skaber for børnene i hendes dagpleje.

Vi har haft Villum i dagpleje hos Eva fra 2013-2015 og har virkelig værdsat de muligheder, oplevelser og den trygge base som Eva giver børnene.

Eva har en god energi og et engagement, som præger hverdagen positivt. Der er gode faste rutiner og planer, men også plads til spontanitet, som ture i skoven, tur til hestene og på biblioteket.

Eva har en god kollega, som også er privat dagplejer. Sammen har de faste aktiviteter i løbet af ugen, fælles legestue, i skoven ved spejderhytten og leg i hallen. Vi har set det som en fordel at børnene både har kunnet fungere i den lille kendte gruppe hos Eva og samtidig har leget og lært andre børn at kende i en større gruppe på op til ti børn.

Hvorfor kan vi anbefale Eva?
Fordi morgenen starter med et smil og godt humør, der smitter. Et hus der dufter af nybagte boller og en familie, der emmer af rummelighed. Børnenes omgivelser er trygge. Der er god plads til leg, hop og fysisk udfordring både inde og ude. Børnene bliver mødt som de er og udfordret til det næste niveau.

Og når ugen er slut, dumper et nyhedsbrev ind af mailboksen med opdatering på ugen der gik og hvad den kommende uge bringer sammen med en masse dejlige billeder fra ugens løb. Det er virkelig rart at få lov til at følge med i børnenes dagplejedag på den måde også.
E-mail:
Skrevet af Klaus og Lone, d. 05-10-2015
Som vi tidligere har skrevet har storebror Magnus leget og udviklet sig i Evas arme i ca. 2 år inden børnehaven. Da lillebror Simon skulle vælge dagpleje, var der ingen tvivl om, at førsteprioritet var 2 år i Evas dagpleje. Nu kan vi så kigge tilbage på 4 fantastiske år hos Eva – og vi kan stadig på det varmeste anbefale hende til alle de små guldklumper.

I alle de år vi har afleveret vores børn hos Eva, har hun hver morgen stået med et stort smil i døren. Uanset om vi har afleveret et barn i godt eller dårligt humør, så ved vi, at vores børn lynhurtigt vil falde til ro i det trygge og gæstfrie hjem. Et hjem hvor hele familien tager del i at skabe de bedste rammer for børnene.

En af de utallige styrker ved Eva er det enorme overskud, som der hver eneste dag vises, når hun tager i skoven, leger, synger, tumler i hallen, tegner, leger i legestuen, har tema-uger, har fokus på motorik- og sproglig udvikling og meget meget andet.

Derudover har Eva i alle årene sendt ugentlige nyhedsbreve med billeder, videoer og en fortælling om, hvad der har været af aktiviteter i ugens løb samt planer for den kommende tid. Noget som vi altid har sat utrolig stor pris på.

Hvis nogen skulle være skepsis ift. at vælge en privat dagplejer fremfor en offentlig – så kan vi kun sige – at det er der absolut ingen grund til. For en dagplejer som Eva – er det kun en fordel, at hun kan bruge al sin energi på at skabe en helt unik privat dagpleje. I Evas tid som privat dagpleje mindes vi kun 2 sygedage – og alt ferie er planlagt mindst et halvt år i forvejen.

Det er ikke overraskende, at netop Eva har en lang venteliste – så skriv jer op hos Eva i god tid.
E-mail:
Skrevet af Karin Barasinski, d. 05-03-2014
Vi valgte at vores dreng Karl skulle passes hjemme indtil han blev knap 2 år. Der forinden havde Eva åbnet sit hjem for os, så Karl kunne være sammen med andre børn, mens han stadig blev passet hjemme. Det var derfor naturligt for os at lade Karl fortsætte som dagplejebarn hos Eva i en periode på 6 mdr hvor Eva havde plads. Det har vi aldrig fortrudt! Vi kender Eva som en engageret og omsorgsfuld person med et stort overskud og masser af positiv energi. Vores dreng er blevet stimuleret på alle tænkelige måder og navnlig den motoriske. Ovenstående plus ro og en god daglig struktur har været den perfekte start for vores dreng, som nu trygt og på gladeste vis er rykket videre i vuggestue. De varmeste anbefalinger herfra og tak for en dejlig og lærerig tid for Karl.
E-mail:
Skrevet af Skrevet af forældrene til Camilla og Martin Frydkær d. 16-8-13., d. 16-08-2013
Begge vores børn har gået i dagpleje hos Eva. Martin startede i jan. 2010 og startede i børnehave i okt. 2011, derefter overtog Camilla Martins plads, hvor hun så er startet i børnehave aug. 2013.

Så vi har haft vores gang hos Eva igennem flere år og Eva er rigtig god til børnene, hun passer og plejer dem som det var hendes egne, og hvis de nu har været lidt ked af det til morgen - så er hun hurtig til at skrive en sms, når de er glade igen.

Hun er altid omsorgsfuld, omhyggelig og elsker sit arbejde som dagplejer. Hun er god til, at give børnene udfordringer i hverdagen på det niveau de nu er på. De bruger rigtig meget skoven og naturen omkring os, går en tur i hallen til gymnastik, i Legestuen eller leger i deres dejlige have.
Hvis der er en regnvejrsdag, så elsker børnene også at lege indenfor, for Eva har jo de fantastiske rammer til børnene, som de elsker at boltre sig på.

Hun tager imod børnene med smil og glæde, og er altid en glad person med et åbent sind, og man føler næsten man bliver en del af hendes familie. Hun er altid positiv og tager de udfordringer der er i hverdagen.

Eva går meget op i børnenes ve og vel og udfordre dem på hver deres niveau, hun går meget op i deres motorik og sørger for de får rørt sig hver dag.

Vi forældre får hver uge ugentlige nyhedsbreve, hvor hun skriver lidt om hvad de har lavet i ugens løb og hvis der er paner for den kommende uge - og det bedste er, at hun er super god til at tage billeder af børnene. Det er altid sjovt, at kunne følge med i børnenes hverdag.

Det eneste der mangler, er at der kommer en eller anden form for gæstedagpleje op og stå, men det ved vi også der bliver arbejdet på.

Så vi kan varmt anbefale hende til andre nye forældre, for hun er super god til at passe vores dejlige guldklumper :-). Og vi vil hermed ønske Eva og hendes private dagpleje alt godt i fremtiden - det har hun fortjent.

Mangen varme hilsner fra Camilla, Martin, Kristian og Lisbeth.
E-mail:
Skrevet af Forældre til Magnus Kjærgaard Naur, d. 24-03-2013
Vores dreng Magnus er blevet passet ved Eva fra februar 2011 til marts 2013. Dette forløb har været helt fantastisk – hvilket vi i høj grad kan takke Eva for ☺

Eva er ikke bare en ”almindelig” dagplejer, der passer sit job fremragende – vi oplever hende også som en person, der elsker sit arbejde, og som inddrager børnene i hendes liv. Efter at Magnus nu er startet i børnehave, snakker han stadig om Sofia og Jakob – og selvfølgelig om Eva.

Vi oplever at Eva besidder en række unikke kvalifikationer – fx:

- en kærlig og forstående person, som børnene elsker,
- et stort overskud i hverdagen – og altid positiv,
- altid hjælpsom og forstående overfor individuelle problemer og udfordringer,
- trygge og gode fysiske rammer med kæmpe børnerum og stor dejlig have,
- efteruddannelser som bl.a. bidrager til børnenes motoriske udvikling,
- meget god til at tage børnene med uden for hjemmet – fx i skoven, legepladsen, legestuen og hallen,
- et kæmpe engagement og overskud både i arbejdstiden og udenfor arbejdstid, fx modtages ugentlige nyhedsbreve med fortælling om børnenes hverdag + planer for kommende dage samt massevis af billeder til stor glæde for os forældre.

Vi hører også, at Eva arbejder på at indgå i en gæstedagpleje-ordning, hvilket sætter det sidste prik over i’et ☺ Det skal dog siges, at Eva er god til at meddele fridage i forvejen, og at hun sjældent lukker pga. sygdom.

Med baggrund i ovenstående vil vi give vores varmeste anbefalinger til Eva’s private dagpleje – og vi glæder os over, at vi har fået en plads til lillebror-Simon pr. 1. Maj☺

Kh. Klaus, Lone og Magnus
E-mail:
Skrevet af Iben og Lars Delfs, d. 19-03-2013
Eva var dagplejer for Sara i 2 år, og det var vi alle glade for. Vi kan varmt anbefale Eva til andre forældre.
Skrevet af Tom og Tina Schwensen , d. 15-09-2012
Caroline har været hos Eva fra hun var godt og vel 1 år til hun var ca. 3 år. Vi fik hende flyttet fra en anden dagplejer, som ikke havde så meget plads. Hos Eva er hele kælderen stort set indrettet til dagpleje, det syntes vi var dejligt. Og selvom jeg siger kælder, så er det ikke et mørkt sted :-) Eva er rigtig god til at tage ud i naturen med børnene og også selv en dejlig have, hvor de kan boltre sig. Hun er god til at skrive lidt ned om hvordan det går i dagplejen og hvad der sker, og hun tager også en masse billeder så man som forælder også kan se, hvad der sker i ens barns hverdag. Vi og Caroline har været meget glade for, at have Eva som dagplejer.
E-mail:
Skrevet af Jeanne Schriver Hoffmann, d. 18-06-2012
Vi har været så heldige at have Eva som dagplejer for Anna i 2½ år. Anna startede i dagpleje, da hun var 9 måneder, og hun var en meget tryghedssøgende og forsigtig pige, der gerne ville være på armen og nusses om hele tiden. Vi oplevede den første tid som meget tryg og rolig. Alting blev tilrettelagt, så Anna kunne ”være med”, og hun fik en meget nænsom og helt fantastisk indkøring i dagplejen, uden at de andre børn blev tilsidesat. Eva kunne rumme alle deres behov og fik det hele til at hænge sammen, så både den vilde 3-årige og den stille 1-årige kunne være med på egne præmisser.

Evas hus og have er et dejligt sted, og børnene kan bevæge sig frit og trygt omkring. Der er plads til de stille stunder og rum til at være vild og brænde krudt af. Der er gynger og sandkasse, græs og blomster, dejlig terrasse og små hyggekroge, man kan lege i. På regnvejrsdage er der masser af plads indenfor. Der bliver sunget rigtig meget, og Anna kan stadig mange af sangene fra dagplejen, ligesom sanglege og dans er noget, hun har fået smag for hos Eva. Når dagplejeren selv er vild med at synge og bevæge sig, smitter glæden af på børnene………de kan godt mærke, om man synger og leger af pligt eller af lyst.

Det allerbedste hos Eva har altid været hendes fine sans for hele tiden at være i børnehøjde. Alting foregår til glæde og gavn for børnene - hvad enten det er fælles ture med andre dagplejere, en tur i skoven eller en hjemme-dag i regnvejr. Eva kan fornemme hvad der er ”stemning” for blandt børnene, og hvis et barn har en dag, hvor det ikke tåler for meget postyr, snupper de en hygge-dag hjemme - så er der mulighed for at sidde og lune sig i en varm favn, få et ekstra knus og en masse ro ………..og så er man klar til fuld fart igen næste dag. Det har vi oplevet mange gange, og det er sådan en sjælden egenskab at have, synes jeg - at få en børnegruppe til at fungere så godt, når man samtidig evner at tage individuelle hensyn. Dét kan Eva - og det er derfor, alle ”hendes” børn stadig hænger hende om halsen, når de mødes, selv om det er flere år siden, de er stoppet i dagpleje. Det siger vist også alt at mange af Evas ”kunder” har haft mere end ét barn i dagpleje hos hende. Desværre er Anna den yngste hos os, men hvis jeg havde flere små børn, var jeg ikke i tvivl om, hvor de skulle passes……………

E-mail: