Min hverdag


Det er vigtigt for mig at give børnene en hverdag, hvor de får mulighed for at udforske og være nysgerrige. Der skal være plads til vild leg, fordybelse, undersøgende leg og udfordrende leg.

Når vi skal på tur, vil jeg gerne have, at børnene er her senest kl. 9. Så har vi en god formiddag foran os til at udforske og lege i. 

Hvis vi er hjemme, så er vi så vidt muligt udenfor, hvor jeg  har en dejlig have. Her kan børnene lege i legehuset og køre på scootere og tonse op og ned af mine skrænter, og på den måde får jeg motorikken med ind i dagligdagen 😉

Er vejret mere til indendørs leg, finder vi musikinstrumenterne frem og synger og danser. Ligesom vi også er kreative med pensler og farver.

Hvis vi skal på tur, så bruger jeg meget gerne  skoven som et redskab.

Jeg bruger Silkeborg Bibliotek, hvor vi går ind og låner bøger og deltager i de arrangementer, de udbyder.

Jeg går en tur ud i det blå eller på  legepladsen. 

I forbindelse med at et barn skal starte i børnehave, går vi på besøg i børnehaven, så børnene bliver fortrolige med omgivelserne og de nye voksne, som de kommer til at møde. 

Derudover benytter jeg de forskellige højtider som et tema for vores aktiviteter; påske og julegudstjeneste, fastelavnsfest, sommerfest og lysfest sidst på året.

Vi er 3 private børnepassere i Virklund, som arbejder tæt sammen.  Børnene kommer således også til at mødes med andre børn og prøve at være en større gruppe sammen.