Links vi kan anbefale
Links:

www.kennel-klintskov.dk
Vores hundekennel, hvor vi avler Jack Russell Terrier og Labrador Retriever.

www.maurizios.dk
Malenes italienske familie fra Sicilien har åbnet et spisehus hos Malenes søster i Jyderup. De har mange lækre retter og en butik med mange spændende Sicilianske specialiteter 🤩

www.emmanuel-arts.dk
Emmanuel Arts laver figurer af bananblade. De prøver at skabe en bedre fremtid for gadebørn i Kenya, ved at lære dem et håndværk, så de kan komme væk fra gaden.


www.vikingefoto.dk

Fotos taget af Heine Larsen, bl.a. af springstævne og terrænridning i Rideklubben Falken, vikingespillet i Frederikssund og meget andet.

www.rideklubbenfalken.dk
Rideklubben, som er vores tidligere nabo, og hvor Morten var næstformand og Malene har været med i stævneudvalget i mange år.

www.horsenaes.dk
Horsenæsgård som vi har boet på, hvor de avler DV-heste.

www.kattepasning.dk
Kattepension i Kvinderup mellem Slangerup og Frederikssund.

www.positiv-terapi.dk
Vores tidligere "bofælle" Erik Skovgaard Jespersen har startet sin egen psykoterapeutklinik i vores gamle lejlighed. Erik kan varmt anbefales, og hans hjemmeside er helt klart et besøg værd 🤩

www.frsund-gym.dk
Frederikssund Gymnasium, hvor Regitze gik og hvor Malenes mor, Birthe Klintskov arbejdede fra 1973-2009. Malene, hendes søster Trine og bror Rasmus har også gået på dette gymnasium.

www.seebergbilledkunst.dk
Billedkunstner Kirsten Seeberg er ven af Malenes familie gennem en menneskealder. Hun har foræret os dette flotte billede til vores bryllup, hvilket vi er meget stolte af og taknemmelige for!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE