YELLOW CARD

Yellow Car
Når Yellow Car går på scenen starter festen! Der spilles alt fra James Brown, Coldplay og Kim Larsen. Der bliver spillet sprøde rocknumre som ”Play that funky music” med Wild Cherry, bløde popnumre som ”Your body is a wonderland” med John Mayer og glade dansenumre som ”Bonsoir Madame” med Big Fat Snake. Yellow Car spiller både 60'er, 70'er og 80'er musik samt nyere tophits. Alle numre bliver energisk leveret i høj musikalsk kvalitet og præcision. Med et bredt repertoire bliver der leveret sange til en bred skare. Både den yngre og ældre målgruppe. Yellow Car engageres til mange forskellige typer arrangementer. Blandt andet til bryllupper, runde fødselsdage, handelsskole og gymnasiefester, firmafester, byfester, pubs/værtshuse/diskoteker, efterskoler, motorcykel træfs, eftermiddagscaféer på handelsskoler og gymnasier og mange andre steder. Du kan forvente, at høre sange med kunstnere som; Coldplay, Sanne Salomonsen, Elvis Presley, Bruno Mars, Rocazino, Mads Langer, Jason Mraz, Gloria Gaynor, John Mayer, Medina, Back To Back, Gasolin, D-A-D, Anne Linnet, Maroon 5, Jackson 5, Arctic Monkeys, Creedence ClearWater Revival, Kim Larsen, The Commitments, Katrina & The Waves, Big Fat Snake, Ray Charles og mange flere. Yellow Car består af: Cécile Grangé-Pradéras – Lead vocal, Keys Kristian ”Anker” Andersen – Bass, Guitar, Keys, Backing vocal Mathias Hundahl – Lead guitar, Backing vocal Martin Briand – Sax, Guitar, Backing vocal Mads Grout – Drums

TØRFISK

Tørfisk
Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruger vi også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.
TØRFISK og tørfisk er to ting, men orkestret kan meget andet, end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
Vi er i maj 2015 landet med en ny CD. CD’en indeholder 10 nye sange og en irsk sang fra den gamle skuffe. ”Donegal Danny” har vi valgt at tage med for at minde – både os selv og vores fans om – hvad det er vi er gjort af. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst om at være uimodståelig. ”Uimodståelig” hedder den ny CD og sangen med samme navn, handler om at tørfisk og TØRFISK kan være uimodståelige.
4 af de nye sange er allerede med fra scenen og vi er rigtig glade for at publikum har taget godt i mod dem. Når vi skifter ud i sangene i forbindelse med koncerterne, er det altid svært at sige farvel til nogle af de gode gamle sange, men fortvivl ikke – vi spiller stadig en hel masse sange fra bag kataloget. Netop på det område vil vi aldrig svigte vores publikum, eller for den sags skyld os selv. ”Vi mønstrer jo ikke mere end 3-4 akkorder, som netop de gode gamle sange er bygget op over” lyder det tørt fra bandet.
Trods (eller på grund af) de 34 år på bagen, er TØRFISK:
 Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
 Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
 Bent Bro (1961): guitar, sang
 Bent Kirk (1958): bas, sang
Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.
TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og med deres udadvendte optræden, er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed, er TØRFISK i en nøddeskal.
Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 18 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981

SWEETHEARTS

Sweethearts -” åbn jeres hjerter – glem det grå og triste ” Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med Danmarks mest populære partyband, Sweethearts, bevæger sig ind i et univers af forrygende pop-revival. Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd. Med det platin-vindende debutalbum fra 92- ”Lyk’lig i en verden af musik” - fik Sweethearts hele Danmark til igen at synge med på numre som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”. Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang. I 2013 kan Sweethearts fejre deres 25 års jubilæum. I den anledning udsender EMI et boxsæt med samtlige Sweethearts udgivelser + rariteter medio oktober 2012. Udgivelsen af jubilæumsboxen bliver fuldt op af kraftig mediedækning i oktober og november 2012. Og så er Sweethearts parate til at spille op til fest i hele 2013 med et show, som alle kan glæde sig til. Sweethearts – Sikken Fest 2013 – festen er i gang. Sweethearts er et af Danmarks flittigste live- bands og har spillet mere end 1000 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts´ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest- hver gang. Med tungen lige i munden leverer Sweethearts fest og farver, styrer uden det letkøbte og med stor erfaring bruger løs af branchens klicherer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz- you name it - mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow - et sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at ha´ fået meget mere end de kom efter. Sweethearts består af: Vokal: Pernille Højmark Bas: Kim Kidholm Guitar: Bo Bistrup Keyboards: Peter Michael Trommer: Holger Kølle. Your heart. Our beat. That’s sweet.

RASMUS WALTER

Rasmus Walter Endeløs begejstring når Rasmus får Morsø Festival til at gå i stå… I oktober 2014 udgav Rasmus Walter sit tredje soloalbum ’Verden i stå’ og i 2016 er han igen klar til at indtage scenerne rundt i det ganske land. Den talentfulde artist lægger i denne forbindelse selvfølgelig også vejen forbi Morsø Festival. Før han kastede sig over solokarrieren og sangskrivning på dansk, kunne man i knap et årti opleve Rasmus Walter som frontfigur i bandet Grand Avenue. Gruppen nåede at udgive fire engelsksprogede albums, inden de besluttede at holde en pause på ubestemt tid. I 2011 gik Rasmus solo og siden er der kommet tre albums fyldt til randen med stærke danske popsange. Med landeplagerne ’Dybt Vand’ (2011), ’Endeløst’ (2012) og ’Verden i stå’ (2014), har Rasmus Walter sat en tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst catchy sange, hvilket også indbragte ham en nominering til Årets danske mandelige kunstner til GAFFA prisen 2014. Med sin succesfulde medvirken i ’Toppen af Poppen’ på TV2 i efteråret, er Rasmus Walter populær som aldrig før, så publikum kan se frem til en fantastisk koncert på scenen lørdag. Med sin fantastiske optræden ved sidste års festival, var der klart genvalg til at publikum kan opleve Rasmus Walter igen.

OLE GAS

Ole Gas
Band
Masser af succes…
Og det der hører til, passer på Ole Gas band, der synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv.
Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med down memory lane på den smukkeste musikalske rejse. Læg tante Olgas briller og luk øjnene et øjeblik og det kunne være den folkekære troubadur himself, der tog os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven. Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas og band få os til at glemme, at det ikke er ”den ægte vare”. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band der formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas. Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når først musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er aller, aller bedst.
En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

DIE HEREN

DIE HERREN
- A NIGHT AT THE U2
Er du til U2´s musik? Er du til en rockkoncert med: intensitet, nerve, nærvær og humor? Er du til et super sammenspillet og råsvingende orkester, der har spillet sammen siden 1991?
Så er du til Die Herren! Så er du til "A Wonderful Night at the U2"!
Er du ikke helt til U2 – men bare til en fed koncert og fed aften, så er Die Herren måske også svaret. Bemærkninger som: "Jeg kan ikke li´ U2 – men jeg kan fandeme godt li´ Die Herren" eller "Det er den bedste U2-koncert jeg har været til" giver et klart indtryk af det, Die Herren kan med musikken og med et publikum.
Die Herren har eksisteret siden 1991 hvoraf tre af medlemmerne fra dengang stadig er med. Die Herren er: Lord Nilsson på trommer Topp på bas Haeggen på guitar Mono på vokal
Orkestrets ambition er, at spille sin bedste koncert hver gang. Om det er på et lille intimt spillested eller en stor festivalscene, det gør ingen forskel. Om der er mange eller få publikummer - oplevelsen skal være lige stor hver gang – både for publikum og band. Die Herren insisterer på at publikum skal lukkes ind i koncerten. Die Herren holder af at være tæt på sit publikum. I øjenkontakt og i berøring.
Die Herren kan ikke præstere et mega lys- og sceneshow som originalerne. Men de kan give U2´s musik en nærhed og intimitet, som U2 ikke selv kan mere. Musikken er fremragende. Kom ind under huden på den sammen med Die Herren.
Die Herren har over 1500 koncerter med i bagagen. Har spillet for pensionister på Amager. Soldater i Kosovo. For over 10.000 mennesker på Skanderborg festival og for 16 mennesker på en terrasse i Ikast. For skoleelever, bryllupsgæster, medarbejdere og Tivoligængere. For Novo, Siemens, Bestseller og Accenture. I Tyskland, Norge, Island, Letland og Kirgisistan.
Alle steder med samme resultat: Publikum der går hjem med et smil på læberne, en ægte koncertoplevelse rigere og U2-sange på hjernen

Lærke

 14-årige Lærke Marquard, er oprindeligt kendt fra MGP 2014, hvor hun med sangen ”Så Ta Den Dog!” fik en flot 2. plads. Siden da har karrieren taget fart for den unge sangerinde.

 Lærke har på rekordtid taget mange børn og unge mennesker med storm. Den glade musik, og hendes sjove tekster går rent ind, og hendes musikvideoer på YouTube er set mere end 10 millioner gange, hvilket gør Lærke til den mest populære børneartist i DK lige nu.

 ”Jeg skriver om ting, jeg ser eller har oplevet selv, og så krydrer jeg historierne med en hel del fantasi”, siger Lærke med et smil. ”Så publikum kan genkende rigtig mange af de ting jeg synger om, men de skal nu ikke altid tro på alt, hvad de hører”.

 Efter MGP udgav Lærke på eget initiativ et par meget succesfulde single udgivelser, ”Vi skal ikke være kærester” og ”Nu’ det nok”, som i mange uger lå nr. 1 på DR´s Ultraliste, og blev kendt landet over. ”Nu’ det nok”, blev for nyligt kåret som den 3. mest sete danske musik-video i 2015, og ”Vi skal ikke være kærester” der udkom i 2014 er faktisk set endnu flere gange.

Dette førte til et samarbejde med SONY Music og producerne Sieber og Schrøder, og Lærkes debut album – Lærke – kom på gaden i maj 2015, med 10 af Lærkes helt egne sange.

 ”Totalt fedt, at jeg fik mulighed for at udgive en CD med min egen musik, siger en glad Lærke, der har haft rigtig travlt i 2015, med koncerter landet rundt, og med at lave nye musikvideoer og skrive nye sange. ”Der er rigtig meget at se til”, siger Lærke, der også passer skolen i 8. Klasse”, ”men det er jo min drøm, der er gået i opfyldelse, så det er jeg vildt taknemlig for.”

 Nu er der igen ny musik på vej fra Lærke, der netop har været i studiet med den første sang, af en række singleudgivelser, der forventes at udkomme i 2016. Den første single ”Bad Boy” udkommer i starten af februar og følges op af en tur med 19 jobs rundt i hele landet i vinterferien.

Lærke filmer lige nu musikvideo til ”Bad Boy”, sammen med Jonathan Ingversen, som de fleste børn kender som englen Rafi fra årets julekalender, og ser frem til at denne video også kommer ud på You-Tube i februar.

Sammen med sine to seje dansere, Nadia og Camilla, der ofte er med til at sætte ekstra fart og kulør på hendes shows, er Lærke klar til hen over foråret og sommeren, at komme rundt i landet igen og høre de mange glade børn skråle med på hendes kendte hits.