Kom og "skrål" med på de kendte sange med Poul Krebs

BILLETSALG 2020

BILLETSALGET ER STARTET! 

Skynd dig at købe billet inden prisen stiger😲

KLIK HER FOR BILLETTER

Vil du se Citybois - Så kom til Morsø Festival

Festival Buffet 2020

Vi gentager successen fra 2019 og tilbyder igen i år Festival Buffet!👍

Er du til helstegt pattegris, to slags kartofler, salat, brød og dressing, imens du kan købe iskolde drinks og fadøl til en flad 20'er? 

Så hiv fat i vennerne og tilmeld jer Morsø Festival Buffet ved Johnny Markussen via MobilePay på Tlf.: 21 66 97 37 
(Husk at skrive dit navn og antal kuverter) 

Historien bag Morsø Festival

 

Morsø Festival på Outrup Stadion er uden tvivl

DANMARKS GRØNNESTE FESTIVAL.

Det dejlige område ved Outrup Stadion danner rammen om vort arrangement med scene, tilskuerplads, legeland og campingplads.
Her er masser af frisk luft og dejlig musik for hele familien. Der er en dejlig stemning på pladsen som ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Morsø Festival blev afholdt første gang i 1985 og startede med en lille lokalrevy og ungdomsbal, men meget har ændret sig siden dengang.

Nu fremstår Morsø Festival som en af landets bedst organiserede og velrenommerede kulturbegivenheder – i hvert fald når vi selv skal udtale os……..

Morsø Festival er i dag en aktivitet under VIF (Vestegnens Idrætsforening) og overskuddet fra Morsø Festival går således til at fremme idrætten i lokalområdet.

Vi har haft besøg af mange forskellige grupper, heraf kan bl.a. nævnes Big Fat Snake, Johnny Madsen, Tørfisk, Dodo and The Dodo's, Lis Sørensen, Sweethearts, Poul Krebs, Danser med Drenge, Bamses Venner, Infernal med flere.

Morsø festival er en lokal festival, hvor vi virkelig lægger os i selen for at skabe et godt arrangement med gode navne samtidig med at der er plads til alle.