Biograf

Vores 7 dages Tur til Ungarn og Budapest , har været utrolig spennende , kan kun anbefales, Sidst på rejsen her besøger vi Gero's Have , Gerog lever desværre ikke længre , men hans Enke Tog imod os , og vi blev budt på spisning , Stedet ejer en Sjæl, og bør bevares , huset eller rettere husene er bygget , af naturmaterialer som : Halm , sement , og så er de opbygget på hele  naturlige Træer , og står som paddehatte , og Gero var en Stor og Dygtig konstnær , som desværre døde i en alt for ung alder, men han fik udnyttet sin skaber evne , til fulde , som sagt det skal ses og opleves.

Vi besøger en Ungarsk landmand , hans hustru og Datter , også nogle af Thomma's Venner de tat rigtig godt imod os , her spiser vi  , og en Gryderet , Hmm så godt, han viser stolt frem sine traktorer , de laver også her blomme vin , og marmelade , og Arbejder begge til daglig i Parlamentet. .

Og Så Var det jo Thommas Fødelsedag , det  blev fejret med Lagkage .

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side