En hel speciel oplevelse, at køre ind i porten til Le Mont Saint-Michel, det ligger som en Eventyr slot, midt i en saltsø. her er kraftig tidevand , som indfinder sig , to gange om året, forskellen på ebbe og flod er 10-15 m og man har dog aldrig set eller troet at der kunde få plats så mange og store bygningsværk på et så lille område, der er små smalle gader hele vejen op , hvor der er masse små butikker ,som er overfyldte af sovinier, tøj og spisebarer. smukke gamle bindingsværks huse , blomsterkasser som bugner af smukke blomster. det er et sted med ebbe og flod , og højest op i toppen af det hele , finder man den eneste have, med græsplæne, hæk og roser,som den eneste , haven er indgærdet af søjler , og der er ca 380 trappetrin, for at ta' sig derop.
Har i vejen forbi er det virkelig et besøg værd, bygningsværken , klostret og alt derinde er et imponerende syn, det er utrolig hvor dygtige bygmestre man var for så mange 100 år tilbage.
D - Dagen ,vi besøger invationskysten , Omaha Beach , hvor der på begge sider af stranden, står det ene minnesmærke efter det andet , St. Laurant  Kirkegården med de 9500 hvide Marmorkors. Vi kører til Bayeux hvor vi ser det berømte Tapet 70 m lang 50 cm ,Tapissene de la Reine de la Mathilde . Den utrolig imponerened gotiske Domkirke Notre Dame som har det flotteste udsmykning i det 80 m høje tårn , her sidder vi på et lille gadekøkken og får os lidt spisegodt , medens vi nyder udsigten til Domkirken.    

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
18.01 | 01:21

Hej Minna & Kurt.
Tak for synet af de flotte billeder fra Cuba. Kan forstå at det har været lidt af en skuffelse for jer med bl a sygdom.
Stor hilsen
Aase & Ove

...
Du kan lide denne side