Mini-mix 2013/14

Mini Mix, er mit fix! 


Vigtig:

Hej alle minimix forældre.

Har hørt at alle ikke har fået seddel, omkring indsamling til lederne. Derfor får i det at vide her på facebook og det bliver også lagt på hjemmesiden. 

Jeg samler 60.00 kr, ind pr. børn. Pengene kan afleveres til Anne Ernø fra Toftlund. Eller i kan sætte pengene ind på konto. 9745 4740807307. Sidste frist er 1.5 2014. Da jeg vil sørge for at de for gaverne d. 4.5 i Haderslev. 

Med venlig hilsen
Irene Ernø


Påskestævne på Sundeved Efterskole 
Vi har nu fået den længe ventede information til påskestævnet på Sundeved efterskole  tirsdag den 15/4. Stævnet starter klokken 15:10 med fælles opvarmning, i opfordres til at komme til dette! Vi skal opvise klokken 18:10 så seneste mødetid er 17:10.

AFSLUTNINGSDAG/TUR TIL UDLANDET MED VORES SEJE MINIMIXHOLD D. 24 MAJ på Sild
Se mere HER 
Opdateret kalender

Dato: Hvad:
30. marts  Søskende træning 
5. april 10-14 Stævne
6. april Åben træning (ta´ en ven med)
13. april FRI
15. april Påskestævne på Sundeved Efterskole
20. april FRI
26. april Træning kl. 10-12
4. maj Galla i Haderslev
24. maj Opvisning på Sild

Vi er blevet inviteret til Sild for at lave opvisning for det Daske mindretal til deres sommerfest d. 24. maj (sæt hele dagen af til dette...det bliver mega ffeeddttt)

Påskestævne på Sundeved Efterskole

Hold så fast! Vi har netop fået muligheden for at komme til endnu en opvisning den 15. April i Sundeved. Det ligger i påsken og vi håber på at der er så mange som muligt der kan komme med. Vi skal senest melde tilbage om hvorvidt vi kommer eller ej, den 15. Marts og derfor er det vigtigt at melde afbud til denne opvisning inden den 15. Marts! 

Kram fra trænerne <3 


Find referat fra forældremøde HER

Opdateret opvisningskalender HER

Opvisningsprogrammet:

Introserie
Trampolin
Vimpelserie
Fællesserie
Koncept (efter at have slæbt redskab kommer "Bubble it" på Airtrack
Drengeserie
Afslutningsserie


Angående jeres dragter!

- Dragterne må IKKE blive vasket før vi er kommet igennem alle opvisninger. Hæng dem i stedet udenfor for at tage evt. lugt. De mister farve hvis de bliver vasket for hårdt osv. og det kan ses når i er på gulvet. 

- Skriv navn på det hele.

- Drenge: ingen boxeshorts under dragten. Det kan ses, så kun "små" underbukser

- Piger: ingen "bryderryg-bh". Det er forbudt at kunne se bh'en/toppen når dragten er på! 


Piger se her!

Regler for vimpler:

- Den SKAL pakkes sammen hver gang, ved at rulle den om en toiletrulle og til sidst en elastik på for at holde den på plads

- Det er IKKE et legetøj! men et redskab kun til gymnastik-brug. 

- Det er ikke jeres egen redskab og det er ikke sikkert at det nogensinde bliver jeres. Det afhænger af hvad DGI siger til det.

- Hvis enden ryger af kan den limes fast med superlim. Super nemt.

- Husk at øve derhjemme! Denne serie skal i snart kunne :)INFO
Vi gør opmærksom på at der er mødepligt til ALLE træninger og arrangementer som holdet planlægger. Se alle vigtige datoer under
kalender og skriv dem ind i jeres egen kalender! Hvis du skulle blive forhindret skal du melde afbud senest til middag på dagen til enten Hans (26395739) eller Lea (61464617) Så snart du ved at du har et afbud, så meddel det til os, så vi er forberedte på at der mangler nogle.

  Velkommen til vores hjemmeside