Mini-mix 2014/15

Tønderegnens Minimix 14/15


Vi i trænerteamet glæder os til en overdrevet god sæson med alle jer dejlige gymnaster!


 

Hermed referatet fra forældremødet lagt op under vigtigt forældre info, vi håber ALLE læser det, også dem der var med til mødet, da der er tilføjet flere ting, vi ikke fik nævnt på mødet.
 
Vi mangler stadig lidt forældrehjælp og håber nogen vil melde sig til at bage 20 pizzesnegle til d. 7.-8. nov og 20 pølsehorn til d. 9.-10. januar.
Send en sms til Catrine 20692705, hvis I kan hjælpe med opgaven.


Hvad vi kan tilbyde dig!

Mini Mix er et gymnastikhold fra 10-13 år, for gymnasten der ønsker noget ekstra, udover et normalt lokalhold. Holdet er for dig der ønsker udfordringer indenfor gymnastik og spring. Derudover vil du komme til at mærke et unikt fællesskab via oplevelser, råhygge, spas og løjer. Vi træner på Agerskov Ungdomsskole hver søndag fra 16:30-18:30.

Vi skaber et hold med mulighed for at tilgodese gymnasternes forskelligheder i spring og rytme. Dog er der nogle enkelte krav som gymnasten skal indfri for at være på holdet.


INFO  

Vi gør opmærksom på at der er mødepligt til ALLE træninger og arrangementer som holdet planlægger. Se alle vigtige datoer under kalender og skriv dem ind i jeres egen kalender! Hvis du skulle blive forhindret skal du melde afbud senest til middag på dagen til Lea (61464617) Så snart du ved at du har et afbud, så meddel det til os, så vi er forberedte på at der mangler nogle.

  Tønderegens Mini Mix styrer