Mini-mix 2014/15

Tønderegnens Minimix 14/15


Søndag i uge 43 skal der prøves dragter så det er MEGA vigtigt i kommer! 

Men hvis alligevel skulle være forhindret, skal i give en af jeres kammerater en seddel med hvor der står fornavn og efternavn (stavet korrekt selvfølgelig) og navnet på en anden minimixer som har ca. samme størrelse som jer :) 


MINIMIX INTROTRÆNING

Vi har nu sat det endelige Tønder Egnens Mini Mix-hold 2014/2015 og derfor holder vi en introtræning. Dette gør vi for at få det bedste fællesskab og så den enkelte gymnast får kendskab til dem som man ikke kender på holdet J J J

 

Det er vigtigt at gymnasten kommer til denne introtræning, da vi skal prøve opvisningsdragter og holdtrøjer. Derudover vil vi til denne træning også tage individuelle billeder og holdbillede til hjemmesiden. Er gymnasten forhindret i at komme, bedes I ringe til Lea og melde afbud hurtigt muligt.

 

Hvor:         Agerskov Ungdomsskole

Hvornår:                       Søndag d. 26. Oktober klokken 15:00-18:30  

 

HUSK:

Udendørs tøj efter vejret – TJEK DMI!    

- Udendørs tøj der må blive beskidt

 - Mad og drikke så du kan holde til hele introtræningen

·   -  Det gode smil til billedet

·   -   Masser af godt humør!

 

Vi glæder os til den fedeste dag!

   

  Ved afbud: Lea 61 46 46 17 


 

Så er oversigten over forældrehjælp på hjemmesiden under vigtig forældre infoINFO  

Vi gør opmærksom på at der er mødepligt til ALLE træninger og arrangementer som holdet planlægger. Se alle vigtige datoer under kalender og skriv dem ind i jeres egen kalender! Hvis du skulle blive forhindret skal du melde afbud senest til middag på dagen til Lea (61464617) Så snart du ved at du har et afbud, så meddel det til os, så vi er forberedte på at der mangler nogle.

  Tønderegens Mini Mix styrer