Velkommen i min papegøjeverden

Opdateret 26/7-2023

Blåmand og Mini-Kiks

Min fine blå Hitte-Lat, som er engelsk. Når han nu er engelsk, så må hans navn være Blue - det behøver ikke være så avanceret

Der er efterhånden sket en del i Vingesuset. Jeg har kun en papegøje tilbage, min gulsidede conure, som er blå, fordi han ikke har det grønne gen. I kan se forskellen på en gulsidet med det grønne gen og Blåmand, som jeg kalder ham. Mini-Kiks, som er den "rigtige" gulsidede conure, har jeg ikke hos mig mere. Desværre blev de to nogle rigtige slagsbrødre, da de begge blev kønsmodne. De begyndte at slås og jeg blev nødt til at skille dem ad og give dem hver sit bur. Men slåskampene tog til, når de var ude af burene og jeg blev nødt til at tage en tung beslutning og sende den ene videre. Det blev Mini-Kiksen, som fik et dejligt nyt hjem på Fyn, hvor han fik en mage og allerede efter 2 måneder blev far til 4 unger.


Jeg har haft Blåmand alene siden april, men skæbnen ville, at jeg fik en hittefugl ind, en blå undulat, som viste sig at være 100% tam. Han er blevet hos mig og mit håb er, at de to på et tidspunkt vil nyde godt af hinandens selskab.



Vingesuset

Vingesuset er mit private fugleparadis. Som billedet her illustrerer, så kan man godt få sig en seriøs... hmm... snak med sine papegøjer.

Hvis du bliver fristet af billederne af de smukke papegøjer og overvejer selv at blive papegøjeejer, så vil jeg anbefale dig at læse Papegøjeejer ?, som du finder i menubaren. Det er utroligt vigtigt, for din egen og for en eventuel papegøjes skyld, at du orienterer dig indgående inden, at du bliver papegøje ejer.

<3 Mine elskede solstråler Tamaya og Spixen - klik på link

Jesper Nielsen 24.01.2022 16:47

Hejsa, jeg søger hyacint ara, ville det være en mulighed for en behjælpelig anbefaling herfra til en ordentlig reel opdrætter af denne?
Mvh Jesper Nielsen

Sanne Malsbo 24.01.2022 16:52

Hej Jesper
Jeg kender ingen opdrættere af hyacint ara’er.
Jeg ved, de er meget dyre, og kræver ekstremt meget plads.
Desværre kan jeg ikke hjælpe dig.
Sanneh

Nyeste kommentarer

28.06 | 15:16

Pipper hedder pipper, men hvis du vil vide hvad der er for en papegøje, ...

28.06 | 11:44

Hejsa hvad hedder pipper?????? Den er bare så flot, jeg er helt fo...

24.01 | 16:52

Hej Jesper Jeg kender ingen opdrættere af hyacint ara’er. Jeg ved, de er me...

24.01 | 16:47

Hejsa, jeg søger hyacint ara, ville det være en mulighed for en behjælpeli...