Velkommen i min papegøjeverden
Opdateret 15. juli 2017
Jeg er 51 år, bor sammen med mine to dejlige unger Miccalla på snart 18 og Nikolaj på 19. Vi bor ikke længere i hus, desværre  En vandskade huset i juli 2011 medførte, at jeg var nødt til at flytte. Jeg er flyttet i lejlighed, og mine papegøjer er omplaceret hos gode venner, hvor de har de mest fantastiske forhold Jeg savner dem rigtig meget, men det er det bedste jeg kan gøre for dem p.t.

Now a little in English:
My husband Carlos  lives at the Canary Island Tenerife, near the most amazing park - Loro Parque - in which more than 350 species of parrots are placed. I visit Carlos once a month and when ever possible I visit Loro Parque.


Vingesuset

Vingesuset er mit private fugleparadis. Som billedet her illustrerer, så kan man godt få sig en seriøs... hmm ... snak med sine papegøjer 

Hvis du bliver fristet af billederne af de smukke papegøjer og overvejer selv at blive papegøjeejer, så vil jeg anbefale dig at læse Papegøjeejer ?, som du finder i menubaren. Det er utroligt vigtigt, for din egen og for en eventuel papegøjes skyld, at du orienterer dig indgående inden, at du bliver papegøje ejer.


<3 Mine elskede solstråler Tamaya og Spixen - klik på link

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.05 | 17:16

Jeg har ikke modtaget en amazone. Har kun min egen, som hedder Coco.
Hilsen Sanneh

...
30.04 | 19:25

Hej vill høre om i fik en amazone blåpandet der hed zanta fra heesvej i nakskov fra en mand og en dame. Fordi jeg spørger er fordi jeg var hendes første ejer

...
16.07 | 16:30

Hej Maria
Opdrætter er stoppet. Gå evt. på Facebook og søg efter Fugleriget. Det er en opdrætter jeg kender. Så kan du få god vejledning.
Hilsen
Sanneh

...
09.07 | 01:59

Jeg kan ikke komme ind på hjemmesiden.
Jeg er meget interesseret i en blå/gul ara og vil gerne vide, hvor opdrætter bor, samt en pris

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE